SCHLOTTERER

JÁTÉK A FÉNYEKKEL

Az intelligens árnyékolástechnikai eszközök a modern életstílus és napjaink lakókörnyezetének elengedhetetlen tartozékai.

A külső árnyékolástechnika a leghatásosabb és legenergiatakarékosabb módja az épületek túlmelegedésének magakadályozására.

A redőnyök, a zsaluziák és társaik nyáron passzív hűtési rendszerként működnek, télen pedig megemelik a nyílászárók szigetelőképességét és az értékes napfényt egész évben, vakításmentesen, a belső térbe vezetik. Ezen felül védenek a nemkívánatos pillantásoktól és csökkentik betörésveszélyt is.

Az intelligens árnyékolástechnikai rendszerek nélkülözhetetlen elemei korunk lakhatásának és a klímavédelem, energiatakarékosság körüli tárgyalásokból sem hiányozhat.

schlotterer-6.jpg

IDEÁLIS PÁROS

 

Fontos tudni, hogy a nyílászáró az árnyékolótól nem választható el, együtt kezelendő az egész projekt. Mérnökeink a csomóponti kidolgozásban segítenek, Ügyfeleink nagy örömére minden a beépítés tervek alapján történik. Így nem kell több céget összehangolni a munkálatokban, mindent egy kézben tartunk. Lehetőség van a nyílászárókkal azonos időben történő beszerelésre is. Sokat jelenthet, hogy a garancia is a mi kezünkben összpontosul, így kérdés esetén nem kell felesleges köröket tenni.
Nálunk az Ön elégedettsége az első: ezért javasoljuk, hogy otthona prémium ablakcsaládjához válasszon prémium árnyékolóink közül, hogy otthona tökéletes harmóniában, hosszú távon szolgálja az Ön érdekeit.

xDSC_0375_vagott.JPG

BIZTONSÁGOS OTTHON

 

A nyílászárók könnyen a ház gyenge pontjaivá válhatnak, intelligens redőnyeink segítségével azonban tovább növelhetjük otthonunk biztonságát, köszönhetően az alumínium kialakításnak, valamint a gyárilag beépített feltolás elleni védelemnek. A redőnyeink meghajtásának alternatívái a elektromotoros hajtás, gurtnis hajtás, zsinóros hajtás, vagy karos hajtómű hajtás.

Az igény szerint rendelhető elektromos vezérlésnek köszönhetően bármilyen időjárási viszonyokhoz külön beprogramozhatjuk redőnyeinket, így akár egy váratlan jégeső közben is biztonságban lesznek ablakaink.

Minden redőny és zsaluzia továbbfejleszthető rovarháló rendszerekkel, így a váratlan vendégek ellen is kiváló védelmet nyújtanak. 

schlotterer.jpg

MIT VÁLASSZAK?

 

Zsaluzia esetében olyan intelligens rendszert érdemes választani, ami nyáron passzív hűtésként szolgál, télen pedig javítja az ablakok hőszigetelési értékét. Figyeljünk rá, hogy a kiválasztott megoldás vakításmentesen irányítsa a fényt a beltérbe, ezzel növelve komfortérzetünket és teljesítőképességünket. Válasszunk olyan lamella változatot, ami megfelel a kívánt célnak: a mérete alapján lehetőségünk van 80 vagy 92 mm-es változatok között dönteni, míg a formáját tekintve választhatunk "C" lamellás; tört "Z" lamellás, vagy az asszimetrikusan tört Retrolux prémium lamellák közül. Válasszon jól kombinálható rendszert, ahol a vakolható vagy látszó élek egyedileg válaszhatók, és ahová toló, rolós vagy fix rovarháló építhető be.    

DSC_1814_vagott.JPG

GARANTÁLT PIHENÉS

 

Schlotterer redőnyeink növelik a komfortérzetet, főként a hálószobákban, ahol a szükséges sötétítésről gondoskodnak. Ahhoz, hogy a pihenés zavartalan legyen nélkülözhetetlen a tökéletes fényszabályozás, melyet a kifinomult kialakításnak köszönhetően páratlanul biztosít minden redőnytípusunk. Ezen felül a redőnyök jó hangszigeteléssel rendelkeznek, így a zajokat is kiiktatják.

A redőnyök optimalizálják az egészéves energiamérleget, hiszen nyáron megakadályozzák a belső terek túlmelegedését, télen pedig a hideg nagy részét kint tartják.

schlotterer-8.jpg

EGYEDI IGÉNYEK

 

Az irányítás az Ön kezében van! Igénye szerint a zsaluziák szabályozhatók fali kapcsolóval vagy rádiós vezérlővel ellátott motor által.

Az árnyékolás technikai rendszer elemei is lehetnek stílusosak: válasszon otthonához passzoló zsaluziát akár rejtett dobozokkal, színazonos lefutóval, palásttal vagy ablakon található alu vértezéssel.