Új korszakot nyitunk az ablakgyártásban

Minőségi nemesfa termékeinkkel nem követjük, hanem diktáljuk a trendeket és egyenesen az Ön otthonába költöztetjük a jövő exkluzív nyílászáró megoldásait. Családi vállalkozásunk átlagon felüli elkötelezettségének köszönhetően folyamatos innovációra törekszünk, hogy minden képzeletet felülmúló, egyedi fa nyílászárókkal ékesítethessük mind a mostani, mind a következő generációk otthonait. Valódi nemesfa termékeinkben az exkluzivitás, az érzékiség és a magas technológia ölt testet, ezzel valóra váltva mindazok álmát, akik az utánozhatatlan, prémium minőségű nyílászárók iránt érdeklődnek.

NEMES, TEKINTÉLYT PARANCSOLÓ
ÉS A VÉGLETEKIG ELŐKELŐ, AKÁRCSAK MAGA A TERMÉSZET

Fedezze fel a nyílászárók koronázatlan királyait!

Technológia
Megjelenés
Nemes fa nyílászáró
Nemes fa bejárati ajtó

Technológia és tradíció

Családi vállalkozásunk 33 éve szép és minőségi termékeket gyárt mindazok számára, akik az elérhető legtökéletesebb nyílászárókat keresik otthonukba. Nemesfa divíziónkkal különleges megoldásokat kínálunk homogén felületekhez, legyen szó ablakokról, bejárati ajtókról, emelő-toló rendszerekről, vagy akár hatalmas méretű Fix profilokról. Nemesfa felület választható bármely Cross, Flat és Duo Flat rendszerhez, így bármelyik megoldásra is van szüksége, a szemet gyönyörködtető hatás garantált.

Forradalmian nemes megjelenés

Ha Ön is az exkluzív megoldások híve, döntsön valódi nemesfa borítással készült nyílászáróink mellett, melyek érzéki és természetes élménytérré varázsolják otthonát, igénye szerint alakítva. Nemesfa nyílászáróink valósággal beleolvadnak a lakótér enteriőrjébe. Válassza tökéletes megmunkálású éger, tölgy, eukaliptusz, cseresznye, vagy lucfenyő borítású profiljainkat és lélegezzen együtt Ön is az erdő legnemesebb uralkodóival!

Utánozhatatlan innováció

Nemesfa borítású profiljainkat folyamatos tervezés és fejlesztés útján tökélesítettük, hogy végeredményként Ön az elképzelhető legszebb és legjobb termékeket kapja. A Jankó Ablak kínálatában egyedülálló, kompromisszum mentes nemesfa megoldásokat talál: lucfenyő mag, kivételesen vastag, svartnis megoldás, valamint mind a 6 irányból fedett, valódi nemesfa borítás.

Nyisson az újra, érezze a különbséget!

Válassza a Jankó Ablak exkluzív nemesfa termékeit!

 

A természet legjava

A Jankó Ablak nemesfa termékei kívül- belül pompásak. Nyílászáróinkat a hibátlan megjelenés és időtálló tartósság érdekében a hagyományos megoldásoknál vastagabb és ellenállóbb, valódi nemesfa svarnival borítjuk. Továbbá kizárólag kínálatunkban érheti el a hazai erdőgazdálkodásból származó égerfával borított termékeket.

 

Éger borítású nemesfa

Hazai vállalkozásként elkötelezettek vagyunk a hazai minőségi alapanyagok iránt, így méltán kínáljuk Önnek is különleges, kizárólag hazai erdőgazdálkodásból származó égerfával borított termékeinket. Az éger egy különleges sárgás, vörösesbarna színű jellegzetes mintázatú nemesfa, mely az új típusú ablakok egyik legdesignosabb alkotóeleme.

 

6 oldalon
nemesített élmény

Az oldalsó tokok minden oldalról történő borítása garantálja a védelmet, valamint az esztétikus megjelenést. Tekintse bármely irányból, mindenhonnan kifogástalan minőséget tapasztal. A nemesfa borítású nyílászáró profilok harmonikusan belesimulnak lakása enteriőrjébe, ezzel tökéletes összképet eredményezve.

 

Mindent egy kézből

A Jankó Ablaknál a kezdeti tervektől egészen a beépítésig mindenre ügyelünk! Részletes dokumentációval, árnyékolóval, szúnyoghálóval felszerelt termékeinket egyszerűen, egy kézből biztosítjuk! Akár helységenként is egyedülálló megoldásokat kínálunk, a legösszetettebb igényeket is felülmúlva.

 
 
 
 
 
 
 

Nemesfa

Minden szögből
kifogástalan borítás

 
 
 

Fenyőfa

A profilok közepén található lucfenyő mag garantálja az elérhető legmagasabb hőszigetelési képességet. A lucfenyő mag köré védelmező burokként kerül a hagyományos megoldásoknál vastagabb és ellenállóbb nemesfa svartni.

 
 

Valódi nemes - Svartini

Forradalmi módon 4 mm vastag fa svartnival vonjuk be a profilokat. A különleges és egyedi megoldásokban hiszünk, ezért kizárólag valódi faanyagot alkalmazunk. A vastag, svartnis kivitelezés nem csak esztétikus, de extra tartósságot is kölcsönöz nemesfa termékeinknek.

 
 

6 oldal

A 2 oldalon található tok minden irányból, kívül-belül, 6 oldalról történő borítása garantálja a profil tökéletes fedését az és az esztétikus megjelenést. A hibátlan látvány nem szűnik meg funkció közben sem, legyen szó nyitásról, vagy zárásról. Ennek az innovatív megoldásnak köszönhetően a nyílászáró profil harmonikusan belesimul a lakás enteriőrjébe a homogén összhang érdekében.

 
 

Üveg

Nemesfa nyílászáróinkat magas szintű hő- és zajvédelem jellemez, köszönhetően a háromrétegű üvegszerkezetnek. Élvezze a nyugalmat és a csendet, mintha az erdő mélyén lenne!

 
 
Kecses, letisztult
formavilág

Elérhető termékek

Cross Flat
Cross Flat
Cross duo flat
Cross Duo Flat
Cross
Cross

Fafajták

Éger
Éger
Tölgy
Tölgy
Eukaliptusz
Eukaliptusz
Cseresznyefa
Cseresznyefa
Lucfenyő
Lucfenyő
Vörösfenyő
Vörösfenyő

FEDEZZE FEL A JANKÓ ABLAK ÉS A WINKHAUS FÚZIÓJA ÁLTAL MEGALKOTOTT ÉRTÉKET!

A Jankó Ablak 2021 januárjától Winkhaus rejtett vasalatot épít be fa és fa-alu termékeibe. A nyílászárókba épülő Winkhaus egy egyedülálló prémium vasalati rendszer, melyben bukó-nyíló vasalatok, bejárati ajtó kampózárak és cilinderzárak kapnak helyet. A termékekben a technológia és az erő alkot tökéletes szövetséget, mely által az akár 130 kg súlyú nyílászáró szárnyak biztonságos felfüggesztése sem jelenthet akadályt. TopStar tehermentesítő húzórúd segítségével 150 kg-ra modulárisan építhető a vasalatrendszer, mely extrém széles és extrém magas ablakokhoz is kitűnő választás. A vasalatok különlegesen szép bevonata a nanotechnológiás felületkezelésnek köszönhető.

 
 
 
 
 
 

Választható árnyékolók

Zsaluzia
Zsaluzia
Redőny
Redőny
Vászonárnyékoló
Vászonárnyékoló
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kifinomult, természetes
részletek
 

Éger nemesfával borított
fa-alu ablak

A HAZAI ERDŐK KIRÁLYA: AZ ÉGERFA

Hazai vállalkozásként elkötelezettek vagyunk a hazai minőségi alapanyagok iránt, így méltán kínáljuk Önnek is különleges, kizárólag itthoni erdőgazdálkodásból származó égerfával borított termékeinket. A Magyarországon kivágott minőségi fákkal nem csak az Ön elégedettségét kívánjuk növelni, de a hazai ipart is támogatjuk. Az éger egy különleges sárgás, vörösesbarna színű jellegzetes mintázatú nemesfa, mely az új típusú ablakok egyik legdesignosabb alkotóeleme, valóságos bútor az ablakban.

MAGYARORSZÁGON KIZÁRÓLAG
A JANKÓ ABLAK KÍNÁLATÁBAN