ELŐNYÖK

EMELŐ-TOLÓAJTÓ

ÚJ PERSPEKTÍVÁT NYIT A VILÁGRA!

Az egyedülálló előnyökkel bíró termékcsaláddal leomlik minden határ, hiszen akár 400 kg-os üveget is könnyedén mozgathatunk, utat nyitva a természet felé. A prémium termékcsalád lehetővé teszi a maximális nyitási szélességet, többszörös tömítéseinek köszönhetően pedig rendkívül halk működés jellemzi. Süllyesztett, hőhíd-mentesített, alumínium küszöbbel szerelt a maximális komfortért. A toló rendszer hibátlan és pontos beépítéséért robottechnika felel.

 
 
 

FA BIG PROFILOK

 

A különleges élményt nyújtó emelő-toló család választható Big 92 mm fa profilból a naturális és harmonikus hatás elérésére.

A kívül-belül fa tolóajtók nagy előnye, hogy természetes melegséget áraszt, ami mellett arculatban teljesen egyénre szabható:

Belülről igazítsa a tolóajtó megjelenéstét bútoraihoz és a belső tér designjához, míg kívülről válasszon a tájhoz vagy kertjéhez idomuló stílust.

 
 
 

FA-ALU PROFILOK

 

A fa-alu termékek használata rendkívül közkedvelt a vásárlók körében, hiszen professzionális megoldásaival minden igényt tökéletesen kielégít.

Éppen ezért választják sokan a látványosan nagy üvegfelülettel, FA-ALU szerkezettel rendelkező emelő-tolóajtókat is, mely elérhető cross és cross flat változatokban.

A profil kiválasztása minden esetben függ az ízlésünktől és otthonunk egyedi jellemzőitől, viszont a csúcsminőség minden esetben adott.

emelotolo.jpg

AJÁNLÁS

 

Különleges megjelenésével bárkit rabul ejt:
igény szerint speciális elemek beépítése, egyedi felület képzések (alu és fa felületeken), sarkokon üveg-üveg csatlakozás is könnyedén megoldhatók.

Válasszon akár tok nélküli, Cross flat megoldásaink közül az exkluzív látvány elérésére. Így egész évben csodás kilátásban lehet része, ahol a természet szinte megérint. Zseniális hőszigetelésének köszönhetően a nagy kontrasztőmérsékletet is jól bírja, nem párásodik, így Önnek nincs más dolga, mint hátradőlni és élvezni a panorámát!

Valódi lelki felüdülés minden lakó számára!

et4.jpg

KOMPROMISSZUM  NÉLKÜL

 

Az emelő – toló rendszerek használata közkedvelt a fa és fa-alu termékek vásárlói körében. Óriási, párhuzamosan eltolható üvegeket tudunk könnyedén mozgatni, így túlléphetünk a falak által korlátolt téren, az otthonunk eggyé válik a természettel.

Csukott állapotban is gyönyörű látvány tárul elénk, hiszen a magyar piacon egyedülálló módon csak a Jankó ablaknál érhető el keret nélküli emelő-tolóajtó, ahol a padlótól plafonig tartó üvegfelület minden zavaró tényezőt kizár a látóterünkből.

A Jankó emelő-tolóajtóival otthona a valódi kikapcsolódás élményét nyújtja minden nap.

et-2.jpg

A FÉNY ÖRÖME

 

Korszerű, modern emelő-tolóajtóink nagy üvegfelületeiknek köszönhetően fénnyel árasztják el otthonát. Természetes energiával töltik meg szobáinak minden zugát, így varázsolják lakását a napfény otthonává.

Engedje be a Nap sugarait, hogy öröm lepje el mindennapjait!

et-6.jpg

MAGAS FOKÚ MŰSZAKI MEGOLDÁSOK

 

A szárnyakban három szoros tömítés található a megfelelő záródás érdekében. Az üvegezést magas fokú hőszigetelési érték jellemzi, amely tényező elérheti akár a 0,5 W/2K értéket is. Igény esetén az üvegezés lehet edzett, biztonsági vagy solar típusú, ami jelentősen csökkenti a szobába jutó naphőt, így kellemes szinten tartva a belső tér klímáját.

et-4.jpg

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

 

A rendszer akár 400 kg-os üveget is képes mozgatni négy futókocsi segítségével, melyek tandemben dolgoznak össze. Egyszerű és biztonságos a működtetése, nagyon magasan felhasználóbarát. Több típusú kilincs választék áll rendelkezésünkre, hogy megtaláljuk a számunkra leginkább tetsző és legkényelmesebb megoldást a kilincs alapanyaga és formája tekintetében is. A hosszú csapok segítségével szinte élmény a mozgatás.

et-3.jpg

KIEGÉSZÍTŐ LEHETŐSÉGEK

 

A rendszer átgondolt és tovább fejleszthető megoldáson alapul, így például toló szúnyogháló is egyszerűen integrálható.

Fontos tudni, hogy a nagyméretű üvegekhez árnyékoló rendszer használata szinte elengedhetetlen. A Schlotterer és a Jankó Kft. együttműködésének köszönhetően erre is professzionális megoldást tudunk nyújtani a legmegfelelőbb műszaki tartalommal, személyre szabott igényeinek megfelelően!


 

NEMESFA BORÍTÁSÚ EMELŐ-TOLÓ AJTÓK

A zord külső néha nemes belsőt takar. A külső alumínium borítás garantálja a maximális védelmet és tartósságot a belső nemesfával borított tölgy felület pedig az ajtó lelkét adja. A párhuzamosan eltolható üvegfelületek felelnek az egyszerű, kényelmes nyithatóságért. Az ajtó szárnyai „A séma” szerint kerültek kialakításra, vagyis fele-fele arányban váltják egymást a fix és a mozgatható szárnyak. Élvezze az akár 6 méter szélességben is kérhető top kategóriás emelő-toló ajtóink nyújtotta élményt.

A hazai faalapanyag garantálja a kiváló minőséget, a minőségi lucfenyő alap tölgy nemesfa borítást kap, hogy egy még érzékibb hatást nyújtson. Ne kössön kompromisszumokat, ha otthonáról van szó! Élvezze a fa minden részletében gyönyörű, természetes szépségét, mely a svartnizásnak köszönhetően minden oldalról épp ugyanolyan szép látványt nyújt.

 
Janko-Ablak-emelotoloajto-nemesfa-boritas-1.jpg
HŐHÍDMENTES THERMOSTEP ALAPTEST

Szintén a kényelmet szolgálja a hőhídmentes thermostep alaptest, hogy Ön könnyedén nyithassa ki az ajtókat. A szárny csapágyazott kocsik lehetővé teszik, hogy a szárny még könnyebben mozogjon a futósínen, így egy egyszerű mozdulattal nyithatóvá váljon az ajtó..

Janko-Ablak-emelotoloajto-nemesfa-boritas-2.jpg
FUTÓSÍN

A felső futósín az ütközők végállásáig tolható, hogy maximális teret engedjen a szabad levegő beáramlásának vagy akár a különböző helyiségek, a kert és a ház összenyitásának.

Janko-Ablak-emelotoloajto-nemesfa-boritas-3.jpg
ERŐKARKÉNT FUNKCIONÁLÓ KILINCS

A hosszú kilincsek garantálják, hogy Ön minél egyszerűbben és kényelmesebben tudja kinyitni ajtaját, hiszen az erőkarként funkcionáló kilincsek jelentősen lecsökkentik az ajtónyitáshoz szükséges energiaráfordítást.

Janko-Ablak-emelotoloajto-nemesfa-boritas-4.jpg
NEMESFÁVAL BORÍTOTT EMELŐ-TOLÓ AJTÓ TOK

A lucfenyő magra nemesfa svartnikat integrálunk a legszebb hatás érdekében és ezekkel a terítékekkel garantáljuk a kompromisszummentes terméket. A lucfenyő mag garantálja a legjobb hőszigetelési értéket.