DŐLJÖN HÁTRA ÉS URALJA A NAPFÉNYT!

A Jankó Ablak és a Roma árnyékolástechnika átfogó szolgáltatást nyújt: szakembereikkel együttműködve - a tervektől a beépítésig - végigkísérjük és támogatjuk a vevőink igényeit.

A németországi gyártású Roma termékek a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek. Az intelligens árnyékolástechnikai eszközök a modern életstílus és napjaink lakókörnyezetének elengedhetetlen tartozékai.

A külső árnyékolástechnika a leghatásosabb és legenergiatakarékosabb módja annak, hogy magakadályozzuk az épületek túlmelegedését. A szövetárnyékolók és a zsaluziák nyáron passzív hűtési rendszerként működnek, télen pedig megemelik a nyílászárók szigetelőképességét. A napfényt az egész év során vakításmentesen vezetik a belső térbe. Védik otthonunkat a nemkívánatos tekintetektől és csökkentik a betörésveszélyt is.

Az intelligens árnyékolástechnikai rendszerek nélkülözhetetlen elemei korunk lakhatásának, illetve a klímavédelem és az energiatakarékosság kérdésköreiben is nagy szerepet játszanak.

ZSALUZIA

ROMA CDL – COMFORT DESING LAMELLA

Világújdonság Németországból!

A formailag kiemelkedő, minimál megjelenésű rendszer fokozottan szélstabil és kitűnően illeszkedik a modern építészeti megoldásokhoz filligrán stílusa révén.

A Jankó X Roma CDL csoport együttműködése komplex szolgáltatást nyújt. Az árnyékolástechnikai rendszerek beépítése során is fordulhatnak hozzánk szaktanácsadásért, illetve komplex csomóponti tervrajzokkal szolgálunk, hogy a munka összehangoltan és gördülékenyen folyhasson. A Roma termékek a nyílászárókkal egy időben kerülnek beépítésre, ezzel minimalizálva a hibalehetőségeket és biztosítva a garanciális feltételeket.

Funkcióját tekintve a zárásnál redőnyszerű zárást biztosít, nyitott állapotban pedig zsaluziaként szolgál. Az eltolt belső tengelyen való lamella-törés által nincs zavaró beeső fény, ezáltal kevesebb a fényszennyezés a lakótérben. A magas színvonal az apró részletekben rejlik, mely az alapkivitel esetében integrált görgőkocsis megoldást jelent, mely kiemelésgátló funkcióval is ellátott.

A termékek határtalan színválasztékban, matt és strukturált kivitelben is rendelhetőek. A nyílászárók és árnyékolók közötti színárnyalatok közel azonosak, így biztosítva a külső harmóniát. A zsaluzikát egyedülálló megjelenés jellemzi. A különleges, szálcsiszolt vagy súrolt matt lamellák hatása ellenállhatatlan és érzékien szép. Nem meglepő, hogy a termék Red Dot Design Awards győztes!

VÁSZONÁRNYÉKOLÓ

zipSCREEN

A szövet árnyékoló a ma és jövő sötétítési rendszere!

A zipSCREEN árnyékolói a Jankó Ablak termékeivel tökéletes harmóniát alkotnak. Ennek megteremtésében kiemelt szerepet játszanak a szervezett előkészületek. Cégünk különleges együttműködést kínál, hiszen egy kézből szolgálunk megoldást ablak és árnyékoló beépítésre. A tervező és kivitelező csapatokkal összedolgozva, a munkájukat metszetrajzokkal segítve támogatjuk az építkezési folyamatokat.

Mérettől és helyzettől függően akár 120 km/h szélstabilitás érhető el max. 18 m2 felületen, ezzel magas fokú átlátható napvédelmet biztosítva. A síkból ki nem mozgó, kültéri motoros árnyékolóval nagy felületeken, transzparens homlokzatok érhetőek el. A szövettel játszva helyiségenként jól variálható a fény beesése és szabályozása. Az árnyékoló anyaga minden esetben UV stabil, nehezen éghető és ellenáll a szélsőséges időjárásnak is.

A zipSCREEN árnyékoló kiváló választás a Jankó Ablak nyílászárói mellé, hiszen a termékek színe közel azonos, illetve a beszerelés is egy időben történik, ezzel garantálva a teljes garanciát és minimalizálva a hibalehetőségeket. Külső megjelenését tekintve összefüggő, masszív lefutóval rendelkezik, ami cipzár technológia segítségével látható csavarmentesen szerelhető. A vevői igények szerint opcionálisan kérhető LED-világítással, vakolható vagy látszó kivitelben négyzet alakú minimál dobozzal. A termék színvonalát az is bizonyítja, hogy elnyerte a nívós Red Dot Desing Award díjat!