AJTÓ

DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN

Bejárati ajtóink minőségi fa alapanyaguknak és hőszigetelt üvegezésüknek köszönhetően maximális kényelmet és biztonságot nyújtanak. Az Ön elképzelései szerint kivitelezett egyedi gyártású termékeink összhangba hozzák a külvilág forgatagát otthonának nyugalmával.

A speciális szerkezet részeként többszörös kerettömítéssel, 3D-ben állítható ajtópánttal, összefüggő záróléccel, Plug Tec sarokkötéssel, habosított gumitömésekkel, és EPD tömítéssel is ellátjuk bejárati ajtóinkat, aminek köszönhetően masszív, teherbíró, magasan hő- és hangszigetelt, valamint rendkívül biztonságos megoldást nyújtunk az egyedi igényeknek megfelelően.

 
 
 

FA ALU

A MAKULÁTLAN PROFESSZIONISTA

Az Ön elképzelései szerint kivitelezett egyedi gyártású termékeink összhangba hozzák a külvilág forgatagát otthonának nyugalmával.

A FA-ALU termékcsalád lapajtói kifejezetten ajánlottak főbejárati ajtóként való használatra harmonikus kinézetük és speciális műszaki jellemzőik miatt.

A fa és alumínuim kettőse megadja mindazt, amire szüksége lehet egy bejárati ajtóval kapcsolatban. Elérhető cross és cross flat variációkban!

Fa Alu ajtótípusok

 
 
 

FA BIG

MAGÁVAL RAGADÓ ÉLMÉNY

Szemet gyönyörködtető formák és tömör szerkezet jellemzi a FA BIG termékcsaládot, mely a nyugalmas, meleg otthon alapvető kelléke.

A csúcsminőségű alapanyaghasználat és magas fokú biztonsági megoldásai mellett kedvező árfekvésű, egyedi megoldásaival pedig kivívta a vásárlók bizalmát. Speciális hőszigeteléssel kiemelkedő teljesítményt nyújt.  A külső-belső párazárás miatt rendkívül tartós, nem görbül. Az egyedileg kimart mintáknak és üveg kiegészítőknek köszönhetően csodás összhangot alakít ki háza külső arculatában és belső terében egyaránt.

Válasszon igényeinek megfelelően a FA BIG 68, 80 és 92 mm-es változatai közül!

Fa Big ajtótípusok

ajto-4.jpg

AJÁNLÁS

 

A magas minőségű szerkezet mellett nagy figyelmet fordítunk a külső design elemekre is: lehetőségek széles skáláját kínáljuk, hogy mindenki maga alakíthassa ízlésének megfelelően otthona egyik legfontosabb elemét: színben, stílusban és anyaghasználatban egyaránt. Engedje el a fantáziáját és párosítson különleges elemeket, hogy a látogatóknak már az ajtóban tátva maradjon a szája!

Ha egészen különlegesre vágyik, válasszon nemesfa borítású bejárati ajtóink közül!

 

ajto-2.jpg

EGYEDI STÍLUS

 

A bejárati ajtó tokja akár alu borítással is igényelhető, amivel egyfajta védőpajzsot és egyedi megjelenést varázsolhatunk az ajtónak. A két felület lehet teljesen eltérő színű, vagy akár felületű egymástól. Ezen felül a külső-belső, vagy csak kívül síkban záródó kivitellel, valamint különleges kilincsvariációkkal is hangsúlyozhatók az egyedi elképzelések. A hatást öregbített felületek, nemesfa borítás, valamint szálcsiszolt és réz kiegészítők teszik egyedivé.

Bármely megoldást is választja, a hatás garantáltan nem marad el!

ajto-8.jpg

VÁLTOZATOS PROFILOK

 

Az igényeknek és környezetnek megfelelően különböző profilú ajtók választhatók:
kívül alumínium belül fa, vagy kívül – belül fa rendszerű. Az alu jól viseli a zord időjárás változásokat, a hideget és a meleget, az UV-t és a havat, míg belül a harmóniát és otthon nyújtó fa változatlan tud maradni sokunk örömére.

Egy biztos: minden egyes legyártott termék egy remekmű, kiváló alapanyagokból épített, precíz rendszer.

ajto-9.jpg

BIZTONSÁGOS OTTHON

 

A mai modern ajtók több pontos biztonsági zárakkal szereltek a betörés elleni védelem és tökéletes biztonság érdekében. Ajtóinkat süllyeszthető hő-hídmentes küszöbbel szereljük fel, mely dupla gumi tömítéssel zár, hozzájárulva a harmonikus otthon megteremtéséhez. Termékeink kizárólag válogatott, magas minőségű alapanyagokból készülnek, a színskálán választott szín alapján, ami lehet akár látható lazúr vagy takaró felület is.