Fa alu lapajtó.jpg

FA-ALU LAPAJTÓK

 

A minőségi fa alapanyag és a masszív alumínium keretrendszer kombinálásából létrejött FA ALU termékcsalád lapszerkezetes ajtói garantáltan hosszú életre szóló és jól működő nyílászárókat jelentenek, melyek otthona megbízható, ugyanakkor esztétikus elemei. A két oldalt megtalálható párazáró réteg és a körben futó fémmerevítés biztosítja a hosszú, tartós működést, míg a külső és belső oldalon található rétegelt lemez felel a designos, otthonára szabott megjelenésért. A fa és az alumínium harmonikus összhatása mellett a letisztult vonalvezetés és a választható díszítések, speciális bemart minták, vonalak teszik lehetővé, hogy Ön is megtalálhassa az ízlésének leginkább megfelelő nyílászárót.

 

Cross flat lapajtó

MASSZÍV! BIZTONSÁGOS! Ez a Cross Flat bejárati ajtó, mely a luxury kategória színe-javát reprezentálja! Kívül antracit matt alumínium borítást kapott, belül pedig az egyedi lazúr festékkel ellátott masszív, tölgy nemes fa borítással illeszkedik a belső terek hangulatához.

Az ajtó egyedisége a modern szettben is rejlik, mely kívül ajtóhúzóval került ellátásra, és az idei fejlesztésű NAPI HASZNÁLATOS zárral felszerelt technológiában csúcsosodik ki! Ez a fejlesztés lehetővé teszi, hogy ha csak egy pillanatra szaladnánk ki, kulcs nélkül is visszajussunk otthonunkba. Ismerje Ön is meg, a Cross Flat lapajtók elsöprő erejét!

Fa_alu_keretbetetes_main_pic.JPG

FA-ALU KERETBETÉTES SZERKEZETŰ AJTÓK

 

Egyedi gyártású keretszerkezetes FA ALU ajtóink összehozzák a külvilág modern, innovatív megjelenését, az otthon természetes melegséget árasztó nyugalmával. Kialakításuknak köszönhetően végtelen változatú egyedi darab készíthető. Az alumínium és a fa összeillesztése már önmagában izgalmassá teszi a nyílászárót, de az ajtólap osztásával, vagy a betét és üveg elfordulásának váltakozásával még egyedibbé teheti ajtói megjelenését.

Cross Flat Keretbetétes ajtó

Egyedülálló Cross Flat keretbetétes ajtóink, ízig-vérig a csúcsminőséget képviselik, mind a masszív alumínium külsőnek, mind pedig a belső tölgy nemes fa burkolatának köszönhetően. Rendkívüli megjelenéséről az alu antracit matt bevonata, illetve a tölgy egyedi lazúr borítása gondoskodik, amely harmóniát, és biztonságot teremt kívül-belül.

Engedje meg, hogy Önt is lenyűgözze, ez az ámulatba ejtő, minőségi termék!