Videóink

Ismerje meg a Jankó Ablakot közelebbről, tekintse meg gyártási folyamatainkat, robottechnikával működő felületkezelésünket, vagy mélyüljön el termékbemutató filmjeinkben.

Írországban a Jankó Ablak

WWJ - World Wide Jankó

Ír értékesítési partnerünk közreműködésével, csodás épületeken ékeskedhetnek a Jankó Ablak nyílászárók. Igazán hálásak vagyunk a kedves szavakért, az egyedi tervekért és a kiváló, közös munkáért.

Jankó Ablak cégbemutatás Jankó Károly előadásában

A Construma kiállítás nem csak az építkezés vagy felújítás előtt álló érdeklődők figyelmét kelthette fel, hanem a szakmabeliek számára is számos izgalmas programot nyújtott. A gyártók, tervezők, kereskedők, beszállítók akkreditált előadásokon, szakmai fórumokon vehettek részt.

Letisztult, minimalista otthon Budapest szívében

A ház nyílászárói minőségi Cross Flat profilok, melyek kívülről egy strukturált felületű, antracit matt (RAL 7016) borítást, belülről pedig egy természetes hatást keltő, tölgy nemesfa borítást kaptak, és pigment nélküli, vastag lazúrréteggel kerültek bevonva. Az ablakok és ajtók megjelenésében egyesül a fa melegsége és az alumínium tisztasága, melyet a szálcsiszolt kilincsek tesznek még különlegesebbé.

Construma kiállítás 2018

A 2018-as Construmára kilátogatók első kézből tekinthették meg termékportfóliónk kiállított elemeit. Az ujjlenyomatolvasóval ellátott bejárati ajtó mellett a nemesfa borítású nyílászáróink nyűgözték le leginkább a nagyérdeműt.

Ezúton is köszönjük minden kedves érdeklődőnek, hogy kilátogattak hozzánk!

Jankó Ablak gyártósori technológia

Termékeink tökéletes megjelenéséhez a gyártósorunkon alkalmazott robottechnológia is hozzájárul. Az innovatív gépek használata mellett pedig a több évtizedes tapasztalat és a kiváló alapanyagok biztosítják, hogy a végeredmény mindig kivételesen gyönyörű legyen.

Felületkezelés robottechnikával

Robottechnikával végzett felületkezelésünknek köszönhetően szavatoljuk az egységes festékmennyiséget és a tökéletes végeredményt! A gondosan válogatott alapanyagok mellett szakembereink magas szakértelme biztosítja a kiváló minőséget.

Fa-alumínium termékcsalád

A kortárs design, tiszta szögletes és ferde vonalak, letisztult formák, a koncepciók extrém hőszigetelési teljesítményei a főbb jellemzői a Jankó Ablak Fa - Alu rendszerének. Nyílászáróinkat úgy fejlesztettük ki, hogy igazodjanak a modern kor igényeihez és építészeti megoldásaihoz.

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

Lépjen be az exkluzív nyílászárók világába!

Több évtizedes piaci tapasztalattal, innovatív, modern technológiai megoldásainkkaé és egyedi, személyre szabott termékeinkkel garantáljuk, hogy mindenki megtalálja az otthonába illő nyílászárót.

Cross Duo Flat termékbemutatás

A Cross Duo Flat termékeink az erő és az elegancia tökéletes összhangját képezik. A kifogástalan kivitelezés és a szemet gyönyörködtető dizájn mellett ablakaink nagy hatékonyságú biztonsági rendszerekkel büszkélkedhetnek. Számos technológiai előnye ellenére extrém könnyű használata valódi élményt jelent a felhasználók számára.