Videóink

Ismerje meg a Jankó Ablakot közelebbről, tekintse meg gyártási folyamatainkat, robottechnikával működő felületkezelésünket, vagy mélyüljön el termékbemutató filmjeinkben.

ÚJ, PROFESSZIONÁLIS DARABOLÓGÉPPEL BŐVÍTETTÜK GÉPPARKUNKAT

Engedje meg, hogy bemutassuk új kollégánkat, a Weinig OptiCut S 90-et!

Az új darabológép, mely videónkban látható, az országban egyedülálló, kizárólag a Jankó Faipari Kft.-nél található meg és a ma elérhető legmodernebb technológiát képviseli.

Használatával kiemelkedő teljesítmény és biztonság mellett maximalizálható az anyagfelhasználás, ezáltal még magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni vevőinket.

Csarnokbővítés a Jankó Ablaknál

Tekintse meg építkezésünk jelenlegi állapotát drónfelvételről!

Az idei év, számunkra a fejlődés éve, a Jankó Ablak 2020-ban is megállíthatatlanul tör előre! Célunk, hogy a jövőben is professzionális nyílászáró megoldásokkal, szemet gyönyörködtető design lehetőségekkel és magas fokú szakértelemmel szolgáljuk ki ügyfeleink egyedi igényeit. Kapacitásunk növelését és szakmaiságunk magasabb szintre emelését támasztja alá most épülő cégkomplexumunk is, melynek kapcsán bővítjük festő és összeszerelő üzemcsarnokunkat.

Repüljön velünk a magasba, nézze meg, hol tart jelenleg építkezésünk!

Tekintsen be a kulisszák mögé!

Engedje meg, hogy körbevezessük Önt a Jankó Ablak Bemutatótermében és Összeszerelő Csarnokában, melynek első videós képkockáit, a munkafolyamatok közepette készítettük el. A videóban jól látható az ámulatba ejtő, hatalmas bemutatóterem, ahonnan tökéletes rálátás fog nyílni a gyártási folyamatokra. A galéria lelátójáról igazán egyedülálló kép fog látogatóink szeme elé tárulni a nyílászárók elkészülésének részletekbe menő precíz folyamatairól.

Már izgatottan várjuk a végeredményt!

„Bútor az Ablakban”

A Forint, fillér 2019.04.10-i adás egyik interjú alanyaként mutatta be a Jankó Ablak ügyvezető-tulajdonosa, Jankó Károly, hogy mennyire sok oldalúnak kell lennie ma egy nyílászárónak. Az otthonok egyik tündöklő ékességeként, a nyílászárók nagyon fontos szerepet töltenek be a belső enteriőrben és a külső építészetben egyaránt.
Ennek okán, a Jankó Ablak által forgalmazott ablakok, ajtók, nemcsak, hogy szerkezetileg, de esztétikai megoldásaiban is a legújabb trendeket követi és valósítja meg

Jankó Ablak - Construma 2019

A Jankó Ablaknál nincs megállás! A 2019-es év több szempontból is újítást hoz a Jankó Ablak életébe, ennek tükrében az idei Construma Kiállítás is a fejlődés és a növekedés jegyében zajlott.

Az antracit 23 árnyalata

A kortalan elegancia nagykövete, az a bizonyos szürke nyílászáró, amely az elmúlt évek legkeresettebb színe, ez az Antracit (RAL 7016), mely letisztult és elegáns külsőt kölcsönöz bármely burkolat mellé.  Belül a fa melegsége különleges harmóniát teremt, míg kívül az antracit alumínium keretrendszer masszív, erős tartást, idő és időjárás álló esztétikus megjelenést kölcsönöz nyílászáróinak. 

Írországban a Jankó Ablak

WWJ - World Wide Jankó

Ír értékesítési partnerünk közreműködésével, csodás épületeken ékeskedhetnek a Jankó Ablak nyílászárók. Igazán hálásak vagyunk a kedves szavakért, az egyedi tervekért és a kiváló, közös munkáért.

Jankó Ablak cégbemutatás Jankó Károly előadásában

A Construma kiállítás nem csak az építkezés vagy felújítás előtt álló érdeklődők figyelmét kelthette fel, hanem a szakmabeliek számára is számos izgalmas programot nyújtott. A gyártók, tervezők, kereskedők, beszállítók akkreditált előadásokon, szakmai fórumokon vehettek részt.

Letisztult, minimalista otthon Budapest szívében

A ház nyílászárói minőségi Cross Flat profilok, melyek kívülről egy strukturált felületű, antracit matt (RAL 7016) borítást, belülről pedig egy természetes hatást keltő, tölgy nemesfa borítást kaptak, és pigment nélküli, vastag lazúrréteggel kerültek bevonva. Az ablakok és ajtók megjelenésében egyesül a fa melegsége és az alumínium tisztasága, melyet a szálcsiszolt kilincsek tesznek még különlegesebbé.

Construma kiállítás 2018

A 2018-as Construmára kilátogatók első kézből tekinthették meg termékportfóliónk kiállított elemeit. Az ujjlenyomatolvasóval ellátott bejárati ajtó mellett a nemesfa borítású nyílászáróink nyűgözték le leginkább a nagyérdeműt.

Ezúton is köszönjük minden kedves érdeklődőnek, hogy kilátogattak hozzánk!

Jankó Ablak gyártósori technológia

Termékeink tökéletes megjelenéséhez a gyártósorunkon alkalmazott robottechnológia is hozzájárul. Az innovatív gépek használata mellett pedig a több évtizedes tapasztalat és a kiváló alapanyagok biztosítják, hogy a végeredmény mindig kivételesen gyönyörű legyen.

Felületkezelés robottechnikával

Robottechnikával végzett felületkezelésünknek köszönhetően szavatoljuk az egységes festékmennyiséget és a tökéletes végeredményt! A gondosan válogatott alapanyagok mellett szakembereink magas szakértelme biztosítja a kiváló minőséget.

Fa-alumínium termékcsalád

A kortárs design, tiszta szögletes és ferde vonalak, letisztult formák, a koncepciók extrém hőszigetelési teljesítményei a főbb jellemzői a Jankó Ablak Fa - Alu rendszerének. Nyílászáróinkat úgy fejlesztettük ki, hogy igazodjanak a modern kor igényeihez és építészeti megoldásaihoz.

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

Lépjen be az exkluzív nyílászárók világába!

Több évtizedes piaci tapasztalattal, innovatív, modern technológiai megoldásainkkaé és egyedi, személyre szabott termékeinkkel garantáljuk, hogy mindenki megtalálja az otthonába illő nyílászárót.

Cross Duo Flat termékbemutatás

A Cross Duo Flat termékeink az erő és az elegancia tökéletes összhangját képezik. A kifogástalan kivitelezés és a szemet gyönyörködtető dizájn mellett ablakaink nagy hatékonyságú biztonsági rendszerekkel büszkélkedhetnek. Számos technológiai előnye ellenére extrém könnyű használata valódi élményt jelent a felhasználók számára.