ÚJDONSÁGOK

 

Ismerje meg a Schlotterer újdonságát!

vaszon-image.jpg

VORO ZIP VÁSZONYÁRNYÉKOLÓ


A VORO ZiP vászonyárnyékolók megfelelnek a modern építészeti igényeknek, mivel akár XXL méretű, 15 m² üvegfelületen is kiváló fedést biztosítanak.

 A vászonárnyékoló divízió a VORO ZiP-90, VORO ZiP BRAVO és VORO Zip PUTZ-90 árnyékoló modelleket tartalmazza. A termékek rendkívül tartós szövetből készülnek, amelyek nem tartalmaznak PVC-t, ebből adódóan nem kell az anyag hullámosodásától sem tartani.
A VORO ZiP vászonárnyékoló versenytársaival szemben keskeny dobozmérettel rendelkezik, ezért a piacon egyedülálló módon, vakolt dobozba is lehetséges a beépítése. A kisméretű beépíthető dobozoknak köszönhetően helytakarékos megoldásként különösen jól alkalmazhatóak nagy ablakokra és nagy homlokzati felületekre.

 

Voro Putz - 90
Voro Putz - 90

Formailag és praktikusan is igazodik a vásárlói igényekhez a VORO vakolható redőnydobozainak új, továbbfejlesztett kialakítása. A VORO Putz dobozok az eddigi letörés mellett 90°-os, vízszintes szervizfedelű változatban is megvásárolhatóak. A fejlesztés egy további előnye, hogy a raffstore-ok és redőnyök tökéletesen kombinálhatók általa, a szemöldökök trükközés nélkül futtathatók egymással.

3D_Voro_Basis_Sicht_ohne_IGI.jpg
Voro Sicht - 90

A Schlotterer VORO Sicht család termékei már 90°-os letörésmentes dobozkivitelben is kaphatóak a MINIMÁL DESIGN szerelmesei számára.

colors.jpg
Retrolux 80D lamella

Három új, modern színnel is gazdagodott a Retrolux 80D lamella! Már fényes közlekedésfehér (RAL 9016), fényes antracitszürke (RAL7016) és fényes szürke (DB703) ÚJ SZÍNEKBEN is rendelhető, elérhető a termék.

Továbbá az „Alusilber” (világosszürke a fonákja) lamellaszínt a nagy érdeklődés miatt a 9006-os fényes fehéralumínium színnel helyettesíti a gyártó (ennek fonákja is világosszürke).

motor.jpg
Új motor - JA Comfort

A Raffstore termékek egyszerűbb kezelése érdekében a JA Comfort és a JA Comfort 868 motorját is megújította a Schlotterer. Az alapmodellhez képest az új motor kb. 50%-kal gyorsabb, de lamella-fordításnál az alacsony fordulatszámnak köszönhetően a lamellák precíz szögbeállítását is lehetővé teszi. Továbbá a lassan induló motor fokozatosan gyorsul fel, majd a végálláshoz közeledve ismét lelassul és megáll. A felső végállást folyamatosan figyeli, és szükség szerint újraállítja, hogy a lamellacsomag mindig ugyanúgy álljon meg, soha ne lógjon ki a dobozból.