Alapfelszereltség

FA BIG termékcsaládunk alapfelszereltsége garantálja, hogy Ön megbízható minőségű, hosszú élettartamú és a mai kor igényeinek megfelelő professzionális nyílászáróval lesz gazdagabb.

3 rétegű üveg DSC_0914.JPG
Három rétegű üveg

A három rétegű üveg egyaránt garantálja a tartósságot és a külső zajok iránti védelmet, így nyugodtan hátra dőlhet és élvezheti otthona nyugalmát.

vízvető szárnytakaró ezüst-bronz- fehér  színekben DSC_0923.JPG
Srég design

A srég design elegáns megjelenést biztosít az ablakoknak, hogy azok megfelelően illeszkedjenek otthona enteriőrjébe.

biztonsági záródarab DSC_0940.JPG
Biztonsági záródarab

Fa termékeinknél biztonsági záródarabot alkalmazunk, mely lehetővé teszi a bejárati ajtókéhoz hasonló biztonsági fokozat elérését az ablakokon is.

bukócsapágy DSC_0927.JPG
Bukónyíló zárforgató

Egy masszív fogadó, amely 30 mm széles, ezáltal az ablak bukó állásban is kifejezetten stabil marad, a gombafejes zárás pedig garantálja a biztonságot

modern vonalvezetésű vízvető, és szárnytakaró  DSC_0973.JPG
Vízvető

Fából készült ablakainknál alapfelszereltség a vízvezető. Esélye sincs a víznek, hogy megálljon a fa felületén, így nyílászárója sokáig megőrzi eredeti szépségét és tartósságát. Válasszon otthonához leginkább illeszkedő megjelenést, fehér, bronz vagy ezüstszínű vízvezetőt.

Habosított TSP tőmtítés, jó záródás habosított gumítőmítés, magas tolerancia szint, garantált zárás  DSC_0930.JPG
Habosított TSP tömítés

Fa ablakainknál speciális habosított TSP tömítést használunk, melyek magas rugalmasságuknak köszönhetően képesek visszaállni az adott formára, magas tolerancia szinttel rendelkeznek és garantált zárást biztosítanak.