FA-BIG

TERMÉSZETBŐL VALÓSÁG

A termékcsalád időjárásálló alumínium vízvezetőjének és szárnytakarójának köszönhetően hosszú élettartammal szolgálja a tökéletes kényelmet. A minőségi fa alapanyag felhasználása megteremti a tér belső harmóniáját és kellemes, látványos designt biztosít. A maximális komfortérzetet hőszigetelt üvegezés, kifogástalan szélzárás, habosított gumitöméseknek köszönhetően pedig halk záródás, valamint tökéletesen megmunkált felületek biztosítják. A 30 mm-es zárfogadóknak köszönhetően a FA BIG ablakokat a kivételes biztonság és könnyű használat teszi még ellenállhatatlanabbá.

big-92-mm.jpg

BIG 92 mm

 

Ablakcsaládjaink koronázatlan királya a fa és a csúcstechnológia ötvözte BIG 92 mm nyílászáró. Kiváló hang- és hőszigetelése, magas minősége mellett elegáns szín- és formavilága teszi ezt az exkluzív terméket különlegessé.

Valósítsa meg álmait! Teremtsen biztonságos, megbízható és harmonikus otthont családja számára!

Műszaki paraméterek:

Ug= 0,5 W/m2K (Üveg hő átbocsájtási tényezője)

Uw=0,78 W/m2K (Szerkezet hő átbocsájtási tényezője)

Rw=32 dB (-1;5) (Hangszigetelés)

g= 49% (összenergia áteresztés)

big-80-mm.jpg

BIG 80 mm

A BIG 80 mm ablaktípust egyedi tulajdonságokkal ruháztuk fel, hogy alapvető funkcióin túl igazi komfortérzetet nyújtson családja számára.

Magas szintű hő- és zajvédelme, valamint háromrétegű üvegszerkezete teszi egyedülállóvá ezt a termékkategóriát. Dőljön hátra, töltsön el néhány nyugodt órát családjával! Élvezze, hogy otthona a csend és a nyugalom szigete!

Műszaki paraméterek:

Ug= 0,6 W/m2K (Üveg hő átbocsájtási tényezője)

Uw=0,9 W/m2K (Szerkezet hő átbocsájtási tényezője)

Rw=32 dB (-1;5) ( Hangszigetelés)

g= 49% (összenergia áteresztés)

big-68-mm.jpg

BIG 68 mm

 

A BIG 68 mm fa nyílászáró család széles körben értékesített termékkategóriánk. Alacsony árfekvése mellett kiváló formatervezés, magas minőség és biztonság jellemzi. Termékcsaládunk tökéletes nyugalmat biztosít egy hosszú, kimerítő nap után. Zárja ki otthonából a mindennapok zaját, jelentse otthona a teljes kikapcsolódást!

Kiváló formatervezésének köszönhetően egyszerű, de nagyszerű megoldást jelent, és biztosítja a tökéletes nyugalmat egy hosszú, kimerítő nap után.

Műszaki paraméterek:

 Ug= 1,1 W/m2K ( Üveg hő átbocsájtási tényezője)

Uw=1,3 W/m2K ( Szerkezet hő átbocsájtási tényezője)

Rw=32 dB (-1;5)( Hangszigetelés)

g= 63% (összenergia áteresztés)

ALAPFELSZERELTSÉGVÁLASZTHATÓ KIEGÉSZÍTÉS