Kereskedő partnereket keresünk világszerte!

Lépjen rá a jövő útjára a Jankó Ablakkal!

„Minden lehetséges módon támogatjuk partnereinket!

Professzionális nyílászáró megoldások, szemet gyönyörködtető design és jól hasznosítható tudás!”

Jankó Péter

 

block-image-1.jpg

Nagyfokú szakértelem, 30 éve a piacon

 

Több évtizedes piaci tapasztalattal rendelkezünk a kültéri minőségi fa nyílászárók gyártásában, 30 éve munkálkodunk azon, hogy a legjobb és leginnovatívabb nyílászárókat szállítsuk ügyfeleink, partnereink számára. Egyedi ötleteinkkel a szakma úttörőiként azért dolgozunk, hogy egyre jobb, szebb és a leginnovatívabb megoldásokkal segítsük az otthonteremtést!

hochmoderne_technologie.jpg

Ultramodern technológia

 

Kifinomult, ultramodern technikákkal rendelkező cég vagyunk, mely előnyben részesíti az egyedi megoldásokat. Weinig Conturex ablakgyártó központunknak köszönhetően számos előnnyel és professzionális műszaki tulajdonságokkal ruháztuk fel termékeinket, melyek minden esetben kiváló alapanyagokból készülnek.

Wir_traumen,_planen_und_entwickeln_uns_gemeinsam.jpg

Együtt álmodunk, tervezünk, fejlődünk

 

Partnereink számára minden támogatást megadunk a termékeinkkel kapcsolatban: mintadarabokkal és marketingeszközökkel is hozzájárulunk az értékesítés sikeréhez. A tervezőasztaltól egészen a beépítésig végigkísérjük a partnereink igényeit, tervekkel, csomóponti rajzokkal, marketingeszközökkel segítjük döntéseiket.

Zuverlassige_und_fristgerechte_Lieferung.jpg

Megbízható szállítás, a határidők pontos betartása

 

Rövid gyártási idő alatt és magas fokú precizitással készítjük el termékeinket, melyeket a határidők pontos betartása mellett szállítunk partnereink részére. Rendkívül fontosnak tartjuk a közvetlen kapcsolattarást, partnercégeink munkatársainak szívesen szervezünk oktatást a termékeinkkel kapcsolatban, gyártósorunk kapuja is folyamatosan nyitva áll számukra.

World Wide Jankó

Az Ön megbízható partnere az exkluzív nyílászárók terén

Keresse a nemzetközi partnerkapcsolatokért felelős kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

E-Mail: janko.peter@jankokft.hu
Handy: +36 20 418 9591