Janko Special Edition Sale

Nyissa az új évet kedvező ajánlatainkkal!

Special Edition Sale
a Jankó Ablaknál

Kezdje a 2021-as évet a Jankó Ablak „Special Edition Sale” évindító kedvezménycsomagjával, melyet most további ajándékokkal egészítünk ki!

  • A Winkhaus rejtett vasalatrendszerrel felszerelt nyílászárók a látszó vasalattal felszerelt termékek árában!
  • Grátisz Hoppe Toulon kilincs választható ezüst vagy fekete színben!
  • Felár nélkül választható a 7016 strukturált antracit szürke matt árnyalat!

Az akció érvényes minden 2021 január 1. és február 28. között leadott, aláírt és visszaigazolt rendelésre, amennyiben a megadott időszakon belül befizetésre került az előleg összege.

Megérkezett várva-várt akciónk!

Váltsa valóra álmait és élvezze egész éven át a Jankó Ablak Winkhaus vasalatokkal felszerelt nyílászárói által nyújtott tökéletes harmóniát és biztonságot!

Logo
Logo
Logo
Rejtett vasalatok
A normál vasalat árában
Eltekintünk
A strukturált antracitszürke szín felárától
Grátiszba adjuk
A Toulon
kilincseket
Egyedülálló lehetőség!
Rendeljen most!

Rendelje meg kedvezményes csomagját 2021. február 28-ig és öltöztesse új köntösbe otthonát a Jankó Kft. páratlan, kiváló minőségű Winkhaus vasalatokkal ellátott nyílászáróival!

INDÍTSA AZ ÉVET ÚJ NYÍLÁSZÁRÓKKAL!
KÉRJEN AJÁNLATOT!

Online ajánlatkérés:
https://jankoablak.hu/ajanlatkeres

Telefonon: +36 73 510 177

E-mailen keresztül: info@jankokft.hu

Személyesen bemutatótermeink egyikében.

NE BÍZZA A VÉLETLENRE!
ÉRVÉNYESÍTSE A KEDVEZMÉNYT MEGLÉVŐ AJÁNLATÁN!

Érvényes ajánlata van, de még nem adta le rendelését? Keressen fel bennünket telefonon, személyesen vagy online, frissítse ajánlatkérését az akció időtartama alatt és mi automatikusan érvényesítjük a kedvezménycsomagot!

VADONATÚJ VASALATRENDSZER

VADONATÚJ VASALATRENDSZER

A Jankó Ablak és Winhaus fúziójából született termékek még biztonságosabb, esztétikusabb és felhasználóbarátabb nyílászáró-élményt kínálnak.

A Winkhaus egy különleges vasalati rendszer, melyben bukó-nyíló vasalatok, bejárati ajtó kampózárak és cilinderzárak kapnak helyet. A termékekben a technológia és az erő alkot tökéletes szövetséget, mely által az akár 130 kg súlyú nyílászáró szárnyak biztonságos felfüggesztése sem jelent akadályt.

Az activPilot Topstar vasalatok univerzálisan alkalmazhatóak kívül, vagy belül nyíló nyílászárókhoz, azonos síkú szárnyakhoz is. Minden termék nagy szilárdságú, rozsdamentes edzett acéllemez felhasználásával készül, mely segít megakadályozni az érzékeny, súrlódó felületek kopását, és ezáltal javítják a zsanérrészek élettartamát.

HOPPE TOULON PRÉMIUM KILINCS

HOPPE TOULON PRÉMIUM KILINCS*

LETISZTULT BIZTONSÁG

Akkor vagyunk nyugodtak, ha tudjuk, hogy lakásunk és értékeink biztonságban vannak távollétünkben. Ha az esztétikum mellett egyedülálló védelmet keres, akkor a Hoppe SecuForte® technológiával ellátott kilincsei Önt is garantáltan le fogják nyűgözni. A Toulon kilincs ezt a védelmi funkciót tökéletesen betölti, emellett stílusos megjelenése dizájnos kiegészítőként szolgál otthonunkban. Magasfokú védelmet nyújt a kilincsbe épített reteszelő mechanika, aminek köszönhetően lehetetlen kívülről kimozdítani zárt állapotából. Mivel a kilincs zárt helyzetből nyitott helyzetbe hozásához 180 fokos elfordítás szükséges, a blokkoló mechanizmus racsnizó hangot hallat – a hallható beépített biztonság bizonyítékaként. Válassza ízlésének megfelelően, letisztult fekete vagy ezüst színben.

* Készpénzre nem váltható, más típusra nem cserélhető. A kilincsek kizárólag ablakra, illetve emelő- tolóajtókra helyezhetőek, ajtókra nem.

HOPPE TOULON PRÉMIUM KILINCS

EXTRA SZÍNÁRNYALAT
FELÁR NÉLKÜL

ELEGÁNS SZÍNEK

A megbízhatóságon és a technológián kívül az esztétikus megjelenés is fontos otthonunkban. Ezt az összhangot nagyban befolyásolják ablakkereteink színei. Éppen ezért, akciócsomagunkban megtalálja a strukturált antracitszürke árnyalatot (RAL 7016), amely igazán elegáns és minimalista dizájnt kölcsönöz nyílászáróinak. Bármelyik színben is választja a kilincset, mindegyik esetben kiváló háttérszínként szolgál és elegáns megjelenésűvé varázsolja otthononát.