Tavaszi akció 2018

TAVASZI AKCIÓ


TEGYE ÖN IS STÍLUSOSSÁ OTTHONÁT!

 

Otthonunk a legszemélyesebb, a hozzánk és családtagjainkhoz legjobban kötődő élettér. Egy jól megválasztott berendezéssel, designnal igazán stílusossá tehetjük, saját személyiségünknek megfelelően alakíthatjuk. A Jankó Ablak kedvezményes ajánlataival szeretne hozzájárulni, hogy Ön kiváló, minőségi nyílászárókkal tehesse még különlegesebbé, és biztonságosabbá otthonát. Azért, hogy ötleteit könnyebben megvalósíthassa tavaszi akciónk keretén belül:

 • 10% kedvezmény biztosítunk minden FA-ALU Cross Duo Flat nyílászáró árából, valamint
 • 5% kedvezményt biztosítunk minden Schlotterer árnyékolástechnikai rendszer árából

A Jankó Ablak csapata idén is részt vesz a CONSTRUMA kiállításon, ahol örömmel állunk az Önök rendelkezésére.

Tudunk 5 indokot, amiért Önnek is megéri a CONSTRUMÁRA ellátogatni:

 1. nem csak élőben tekintheti meg termékeinket, de
 2. személyre szabott ajánlatot és tanácsadást is kérhet szakértőinktől
 3. ha 2018. április 5. és május 4. között rendeli meg nyílászáróit igényelheti a 10%-os árkedvezményt minden FA-ALU Cross Duo Flat nyílászáró árából, valamint
 4. 5% kedvezménnyel választhat otthona prémium ablakaihoz hozzá illő Schlotterer árnyékolót
 5. mindemellett pedig számos inspirációt gyűjthet a Construmán részt vevő kiállítóktól az építkezéstől a lakberendezésen át egészen a kerttervezésig

Látogasson el Ön is a CONSTRUMA kiállításra, és tekintse meg személyesen is különleges nyílászáróinkat, melyekkel világossá és tágassá teheti otthonát! Szeretettel várjuk április 11. és 15. között az A pavilon 205A standján!

Az akció érvényes minden 2018. április 5. és május 4. között leadott, aláírt és visszaigazolt rendelésre, amennyiben a megadott időszakon belül befizetésre kerül az előleg összege.

ILYEN A JÓ KEDVEZMÉNY!

Kérjen ajánlatot!

Online ajánlatkérés: https://jankoablak.hu/ajanlatkeres

Telefonon: +36 73 510 177

E-mailen keresztül: info@jankokft.hu

Személyesen bemutatótermeink egyikében.

AJÁNDÉK, AMINEK AZ EGÉSZ HÁZ ÖRÜL!

Rendeljen most!

Érvényes ajánlata van, de még nem rendelte meg? Egy pillanatig se aggódjon, keressen fel bennünket telefonon, személyesen vagy online, frissítse ajánlatkérését az akció időtartama alatt és mi automatikusan érvényesítjük a kedvezménycsomagot!

10_DSC_0647_web.JPG

CROSS DUO FLAT

Erő és elegancia egy termékben

Lépjen be a kompromisszumok nélküli világba, ahol nincsenek sík lépések közötti különbségek, csak a fa és alumínium párosításából eredő kortalan elegancia. Élvezze Ön is a fa és az alumínium összhangjának tökéletes megjelenését, a felületek harmonikus egymásba illesztését. Engedje, hogy Önt is elvarázsolja a sík, lépés nélküli optika, melyet a tok szárnnyal történő egy vonalban elhelyezkedése nyújt mind a külső, mind pedig a belső oldalon.

 

karacsony-tartalom-1.jpg

SCHLOTTERER 

Ideális páros!

A nyílászáró az árnyékolótól nehezen választható el, hiszen együtt alkotnak egy egészet, közösen határozzák meg az ajtók és ablakok stílusát. Az intelligens árnyékolástechnikai rendszerek nélkülözhetetlen elemei korunk otthonainak. Az árnyékolástechnikai eszközök egész évben biztosítják az élethez és a jó közérzethez szükséges értékes napfényt, ugyanakkor növelik a komfortérzetet és a szükséges sötétítésről is gondoskodnak.

Válasszon Ön is otthona prémium ablakaihoz hozzájuk illő, prémium minőségű árnyékolóink közül, melyeket most kedvezményes áron vásárolhat meg!

Általános információk
 • Az akció időtartama 2018. április 5. – 2018. május 4.
  • Az akció csak és kizárólag az ezen időszakon belül leadott érvényes megrendelésekre érvényesíthető.
  • Az akció időtartamától eltérő időben történt megrendelésre az akció nem érvényesíthető, az ezen időszak után beérkezett megrendelésekre az akció nem vonatkozik.
 • Érvényes megrendelésnek számít:
  • Legkésőbb 2018. május 4-ig leadott, aláírt és visszaigazolt megrendelés, továbbá az előleg is befizetésre került.
 • A kedvezmény más akciókkal nem összevonható. A kedvezmény egyszeri alkalommal vehető igénybe és készpénzre nem váltható.
 • Az akció elemei készpénzre át nem válthatók és át nem ruházhatók.
 • A hirdetésekben a nyeremények képei illusztrációk. Az akció kommunikációs anyagjaiban esetlegesen előforduló nyomtatási/elírási hibákért sem a Jankó Kft., sem alvállalkozóik nem vállalnak felelősséget.
 • A Jankó Kft. kizárja a felelősségét a Weboldal rajtuk kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a Weboldal nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesznek minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárják, illetve megszüntessék.
 • A Jankó Kft. kizárja felelősségét minden, a Weboldalt, online felületeket, illetve az azt működtető szervert ért külső támadások esetére. Tehát amennyiben a Weboldalt, illetve a szervert ért támadás folytán a Felhasználók téves rendszerüzeneteket kapnak, úgy ezen esetekre a Jankó Kft. semminemű felelősséget nem vállal.
 • A Jankó Kft. semmilyen felelősséget nem vállal, illetve mindennemű kártérítési igényt kizár az ajánlat beküldésével kapcsolatban esetlegesen felmerülő technikai hibákért (hardware- vagy software-hibák, lassú számítógép vagy internetkapcsolat/elérhetőség, internet szolgáltatók hibája, szerver-, vagy szolgáltatói hiba, az internetes oldal bármely okból történő részbeni vagy teljes elérhetetlensége, hálózati túlterheltség, engedély nélküli emberi vagy nem emberi beavatkozás a tevékenységbe, így különösen, de nem kizárólagosan jogosulatlan hamisítás, számítógép-kalózkodás, lopás, vírus) továbbá kizár minden kártalanítási, kártérítési igényt az akció során, az ajánlatkérés esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, az akció során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A Jankó Kft. fenntartja magának a jogot az akció részleteinek és a részvételi feltételek megváltoztatására, amennyiben szükségesnek ítéli meg. Az esetleges módosításokról a Weboldalon nyújt értesítést.