NEMES FA

A TERMÉSZET LEGJAVA

A faanyag magas minősége, számtalan formai és színezési lehetősége olyan tulajdonságok, amelyek könnyedén teszik a nyílászárókat otthonunk dekorációjává. Mi elhozzuk Önnek a természet legjavát, és kizárólag olyan válogatott alapanyaggal dolgozunk, amely pompás, időtálló megjelenést kölcsönöz házának kívül-belül.

Az év legmeghatározóbb trendjében is különleges színfoltot jelent a nemes fa használata. Ha Ön is az exkluzív megoldások híve, válasszon speciális, nemes fa borítással készült nyílászáróink közül, melyek érzéki és természetes élménytérré varázsolják otthonát, igénye szerint alakítva.

AJÁNLÁS: Igazítsa nyílászárói megjelenését a bútoraihoz, vagy más kiegészítők stílusához! Nemes fa felület választható bármely cross, flat és duo flat rendszerhez, így bármelyik megoldásra is van szüksége, a természetes hatás garantált.

tolgy.jpg

TÖLGY

 

Az Istenek fájának is nevezték. Jelképezi az ősök tiszteletét és a rendületlen kitartást. A tölgy igazán igényes nyersanyag, amely kivételesen esztétikus rajzolattal rendelkezik. Kemény, gőzölve mégis hajlítható, tömörsége az egyik legnagyobb a létező fafajták között. A belőle készült robusztusabb elemek több generációt is képesek kiszolgálni. Pácolható és festhető, de natúr, lakkozott állapotában a legszebb. Lassú száradása miatt egyáltalán nem mindegy, hogy milyen módon és mennyi ideig lett szárítva feldolgozás előtt. Fény és hőállósága kiváló.
 

eukaliptusz.jpg

EUKALIPTUSZ

 

Ablakgyártáshoz kiválóan alkalmas alapanyag. Könnyen megmunkálható, tartós és jól kezelhető fa. Mindig azonos minőségű és tulajdonságú, garantáltan homogén felületet tud nyújtani, így a modern otthonok közkedvelt alkotórésze. Csoportját tekintve egzóta fának minősül. Növekedését a szakemberek ellenőrzik szigorú körülmények között. Toldásmentes kivitelben választható. 
 

cseresznye.jpg

CSERESZNYEFA

 

Gyümölcstermő fából igen sajátos élmény bútort készíteni. Faanyaga már friss korában is nagyon szép vöröses, ami a korral csak mélyül. A fa keménysége mérsékelt, a fa rostja rendkívül finom, egységes. Gyorsan és szépen szárad, amelyet követően alakváltozást alig mutat. Fény- és hőállósága jó. Az anyag szépsége és könnyen ragyogóan simára csiszolhatósága miatt népszerű alapanyag.

vorosfenyo.jpg

VÖRÖSFENYŐ

 

A kérge alatt gyönyörű kárminvörös felületet mutat, rajzolata pedig markáns, erős, esztétikus. Rendkívül tartós, szilárd, közép keményfa, mely jól bírja az időjárás viszontagságait. Jól megmunkálható, harmonikus alapanyag, így ha szeretné látni a nyílászárói erezetét, válasszon világosabb színt.

lusfenyo.jpg

LUCFENYŐ

 

Színét tekintve fehéres, halványsárgás, kiváló alapanyag minőségi nyílászárókhoz! Toldásmentes illetve hossztoldott formában lehet ablakot, bejárati ajtót, erkélyajtót készíteni belőle. A pásztái egyformán tudják szívni a felületkezelő anyagot, így garantálni tudjuk az alkatrészeken belüli azonos színvilágot.