A modern és a rusztikus találkozása bejárati ajtóknál

A ház egyik legsarkalatosabb pontja a bejárati ajtó, amellyel szemben rengeteg elvárásunk van: legyen egyedi, otthonos, modern, megfelelő magasságú és szélességű, keskeny keretű és feleljen meg a legújabb trendeknek, vagyis lehetőség szerint legyen síkban záródó. A Jankó Ablak Fa-Big bejárati ajtói viszont minden komplex kívánságnak tökéletesen megfelel!

Prémium kategóriába tartozó bejárati ajtónk egy kívül-belül síkban záródó portál megoldását kínálja, rejtett pántolással. Alapanyagát tekintve magas minőségű tölgyfából készül, melynek rusztikusságát egy különleges öregbítési eljárással fokozzunk.  Igény szerint el tudunk rugaszkodni a megszokott méretektől, így magasságban nem probléma a közel 3 méteres, monumentális méret sem.  A dupla lépcsős alumínium küszöb vértezése biztosítja a remek hőszigetelést is.  Nyitás-zárás szempontjából stílusának megfelelően választhat külső oldalon húzó - belül kilincs, vagy kívül – belül kilincs szettjeink közül. A még magasabb komfortérzet elérésére pedig különböző ujjlenyomat szkennerek beépítése, valamint nyomógombos távirányítós nyitású megoldás is lehetséges.

Az ajtó érdekessége az álló furnér teríték, valamint az ajtólapon végigfutó egyedi, folytatólagos design, mely a tökéletes marásmintának köszönhetően szinte összeköti az ajtó különböző elemeit, így szinte rabul ejti a szemet! Ha kedveli az egyedi megoldásokat, a Jankó bejárati ajtók pontosan Önnek valók! Válasszon a háza stílusához passzoló ajtót, akár olajozott kivitelben is a natúr hatású felületek kiemelésére! 

Álmodja meg a külső oldali minimál és a belső oldali rusztikus stílus ötvözéséből felépíthető bejárati ajtó portálját, mi pedig megvalósítjuk azt! Ne feledje, az eszményi otthon a tökéletes nyílászárónál kezdődik!

Janko_ablak_banner_bejarati_ajto_1500x1500px_1.jpg

janko-big-3-eredeti.jpg

janko-big-1-eredeti.jpg

janko-big-2-eredeti.jpg

Nincs megjeleníthető bejegyzés