Vadonatúj vasaltrendszerrel készülünk az újévre!

Jankó Ablak Powered by Winkhaus

A Jankó Ablaknál 34 éve foglalkozunk fa és fa-alu nyílászárók gyártásával. Törekvéseinket a kezdetektől fogva a folyamatos innováció határozza meg, ezért is nagy öröm számunkra, hogy 2021 januárjától professzionális műszaki tartalmú Winkhaus vasalatokkal szereljük fel ablakainkat és ajtóinkat! Biztosíthatunk mindenkit, hogy a Jankó Ablak és Winhaus fúziójából született termékek még biztonságosabb, esztétikusabb és felhasználóbarátabb nyílászáró-élményt kínálnak. Tartsanak velünk, ismerjék meg a Winkhaus activePilot TopStar vasalati rendszert! A Winkhaus activePilot TopStar egy különleges vasalati rendszer, melyben bukó-nyíló vasalatok, bejárati ajtó kampózárak és cilinderzárak kapnak helyet. A termékekben a technológia és az erő alkot tökéletes szövetséget, mely által az akár 130 kg súlyú nyílászáró szárnyak biztonságos felfüggesztése sem jelenthez akadályt.  

BT_20201007_Janko_157.jpg

Az activPilot Topstar vasalatok univerzálisan alkalmazhatóak kívül, vagy belül nyíló nyílászárókhoz, azonos síkú szárnyakhoz is. Minden termék nagy szilárdságú, rozsdamentes edzett acéllemez felhasználásával készül, mely segít megakadályozni az érzékeny, súrlódó felületek kopását, és ezáltal javítják a zsanérrészek élettartamát.

BT_20201007_Janko_752.jpg

Az activPilot Topstar fejlesztése során a technikai tulajdonságokon túl nagy jelentőséget tulajdonítottak a szerelőbarát telepítésnek és a beállító csavarok könnyű hozzáférhetőségének is. A szárnyrávezető és szárnypihentető funkció alapfelszereltség, ez által a megdöntött szárny automatikusan megtalálja az illesztési pontokat. Ez megakadályozza, hogy a zsanérok eleve káros hatásoknak legyenek kitéve. 

BT_20201007_Janko_672.jpg

A nyolcszögletű zárcsap-kivitel megismételhetetlenül egyedivé teszi a terméket, s mindemellett precíz tömítettséget és gyors szabályozást tesz lehetővé. A vasalatok edzett acél gombafejjel lettel ellátva a tartósság érdekében, a maximális biztonságot pedig az acélhíddal készült alkatrészek garantálják.

BT_20201007_Janko_018-HDR-Pano.jpg

Felkeltettük érdeklődését? Van egy jó hírünk: a Winkhaus vasalatokkal ellátott termékeink opcionálisan már az idei évben is elérhetőek!

Örömmel látjuk látogatóinkat megújult bemutatótermünkben, ahol kollégáink további szakmai információkkal várják az érdeklődőket!

Nincs megjeleníthető bejegyzés