34 éve szenvedélyünk a nyílászáró-gyártás

Lépjen be Ön is a Jankó Ablak fényűző világába

Büszkék vagyunk rá, hogy több, mint 3 évtizede működő családi vállalkozásunk Magyarországon előkelő szerepet tölt be a prémium kültéri fa és fa-alu ablakok gyártásában. Tartson velünk és vessen egy pillantást tekintélyes méretű területünkre, ahol termékeink kizárólagos gyártása történik!
Meghatározó szakmai tapasztalattal és tradícióval rendelkező cégünk székhelye a horvát és a szlovén határ közelében, Hobolban található. Termékeinket nem kevesebb, mintegy 90.000 m2 területen gyártjuk. Innovatív gyártási technológiánknak és a személyre szabott megoldásoknak köszönhetően különleges termékeket kínálunk modern otthonokhoz. Legyen szó akár a hatalmas méretű BIG termékcsaládunkról, az elegáns, kívül-belül síkban záródó Cross Duo Flat rendszerünkről, vagy az egyedi és utánozhatatlan nemesfa borítású termékeinkről.

jankó-drón-gyár-hír.jpg

Lépjen be a Jankó Ablak fényűző világába!

Csodálja meg személyesen is szemet gyönyörködtető nyílászáró-megoldásainkat a Dél-Dunántúl egyedülálló paraméterekkel rendelkező bemutatótermében! Szakértő kollégáink szeretettel várják megkeresését!

Nincs megjeleníthető bejegyzés