MEGÚJULT JANKÓ ABLAK TERMÉKPORTFÓLIÓ

Sokkal több mit nyílászáró!

Prémium minőségű termékeinkkel a fa, nemesfa, illetve a fa-alumínium nyílászárók minden igényt kiszolgáló, teljes kínálatát nyújtjuk azoknak, akik otthonukba bútor szépségű ablakokra és ajtókra vágynak.

Modern gépparkunknak és vezérlőtechnikánknak köszönhetően kimagasló színvonalon gyártjuk nyílászáróinkat, ráadásul rövid szállítási határidővel, nagy darabszámban, akár XXL-es üvegfelületek felhasználásával. Hazai vállalkozásként törekszünk a magyar alapanyagok használatára, mellyel nem csak termékeink minőségét szavatoljuk, de egyben a hazai ipar fejlődéséhez is hozzájárulunk. Nyílászáróink a kifogástalan esztétikum és a biztonság nyújtotta kényelmet költöztetik a lakóházakba, legyen szó ultramodern, vagy klasszikus stílusról. 

Az újragondolt formavilág mögött ugyanaz a változatlan minőség rejlik, amit már megszokhattak tőlünk.

janko-ablak-portfolio-osszes.jpg

A FA-ALU termékcsaládban egyesül a prémium belső design, valamint a minimál külső oldali megjelenés. A minőségi fa alapanyag biztosítja a természet közeli élményt, míg az alu keretrendszer masszív, erős tartást és hosszú élettartamot kölcsönöz az ablakoknak. A kifogástalan illesztések, EPDM tömítések, egyedi rejtett vízelvezetési szakaszok, hőszigetelt üvegezés, tökéletes szélzárás és robottechnológiával történő felületkezelés emeli a FA-ALU családot a luxury kategóriába.

janko-ablak-portfolio-fa-alu.jpg

Nemesfa borítású profiljainkat folyamatos tervezés és fejlesztés útján tökélesítettük, hogy végeredményként Ön az elképzelhető legszebb és legjobb termékeket kapja. A Jankó Ablak kínálatában egyedülálló, kompromisszum mentes nemesfa megoldásokat talál. A lucfenyő mag, a kivételes 4 mm vastag svartnis megoldás, valamint mind a 6 irányból fedett, valódi nemesfa borítás teszik ezt a termékcsaládot előkelően pompássá.  

janko-ablak-portfolio-nemesfa.jpg

A FA-BIG termékcsalád egyszerre kínál természet közeli élményt és időjárásálló megoldást. Alumínium vízvezetőjének és szárnytakarójának köszönhetően hosszú élettartammal szolgálja a tökéletes kényelmet. Hőszigetelt üvegezés, kifogástalan szélzárás garantálja a maximális komfortérzetet, a habosított gumitöméseknek köszönhetően pedig halk záródás jellemzi. A 30 mm-es zárfogadók segítségével a FA-BIG ablakokat a kivételes biztonság és könnyű használat teszi még ellenállhatatlanabbá.

janko-ablak-portfolio-fa-big.jpg

Merüljön el Ön is a Jankó Ablak világában és ismerje meg a lehetőségeit otthona különlegessé tételére! Válassza nyílászáró profiljainkat, legyen szó FA-ALU, FA-BIG vagy NEMESFA termékeinkről, garantáljuk az exkluzív megjelenést!

Nincs megjeleníthető bejegyzés