FIATALOS LÜKTETÉS

Legújabb referenciánk egy stílusos loft lakás!

A loft lakások térhódítása a 70-es évek Angliájából indult. Eredete földrajzilag elsősorban a nagy iparvárosokhoz köthető, ugyanis akkortájt a sokszor üresen álló gyárakat, üzemeket és raktárépületeket elkezdték lakóingatlan céllal kihasználni. A loft stílus hullámai az amerikai, majd a nyugat-európai partokat is hamar elérték, azonban hazánkban csak az elmúlt néhány évben vált felkapott ingatlantrenddé. Örömünkre szolgál, hogy referenciaként ezúttal egy ilyen loft lakást mutathatunk be Önöknek.

loft-lakas-jankoablak-webre.jpg

A loft lakások sajátosságai az óriási terek, a tekintélyes belmagasságról már nem is beszélve. A tér praktikus kihasználására, valamint a háló- és dolgozószoba elhatárolására, éppen ezért egy térelválasztó egység került beépítésre.

loft-lakas-jankoablak2-webre.jpg       loft-lakas-jankoablak4-webre.jpg

Az üveg térelválasztóba, valamint a lakás többi pontjára is ablakcsaládjaink koronázatlan királya, a fa és a csúcstechnológia ötvözte, BIG 92 mm nyílászáró került. A duplaszárnyú üvegajtóval egyszerre lehet akár több privát szférát kialakítani. A nyílászáró profilokhoz megjelenésben maximálisan illeszkedve stílusos ezüst színű kilincs került felszerelésre.

 

 

 

Nincs megjeleníthető bejegyzés