Rendkívüli közlemény

Bemutatótermeink csökkentett létszámmal lesznek nyitva

Tisztelt Vevőnk, Partnerünk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy a kialakult (COVID-19) új koronavírus helyzetre reagálva Jankó Kft. is meghozta döntéseit működésére vonatkozóan. A vírus terjedésének minél hatékonyabb visszaszorítása, és ügyfeleink, kollégáink védelme érdekében, cégünk 2020. 03. 20-tól előreláthatólag 2020. 04. 05- ig leáll, tervezett munkakezdés 2020. 04. 06.

Ennek legfőbb oka a felelősségteljes gondolkodás a cég Munkavállalóival és Ügyfeleivel szemben – mindennemű pánikkeltés elkerülése mellett. Fenti döntésünk meghozatala sajnos a gyártási határidő 2 – 3 hetes meghosszabbításával jár, amiért elnézésüket, és megértésüket kérjük!

Bemutatótermeink az elkövetkező időszakban csökkentett nyitva tartassál fognak működni és csak előzetes egyeztetést követően, időponttal rendelkező ügyfeleinket fogják fogadni. A bemutatóteremben kérjük, tartsák be a 2 méteres távolságot, illetve lehetőség szerint minél kevesebb fő érkezzen a megbeszélésre.

Emellett tisztelettel megkérjük minden kedves ügyfelünket, hogy az ajánlatkérését, érdeklődését, kérését lehetőség szerint telefonon, vagy emailben küldje el a részünkre, mi pedig virtuálisan is teljeskörű szolgáltatást fogunk nyújtani Önöknek!
Ajánlatkérés: https://jankoablak.hu/ajanlatkeres
Telefonszám: +36 73 510 177
Email cím: info@jankokft.hu

Köszönjük segítő együttműködésüket, egyben sok erőt és egészséget kívánunk az előttünk álló rendkívüli időszakhoz.

 

Janko_20200316.png