Csodás panoráma a Jankó Ablak jóvoltából

Legújabb referencia házunk beépítését a Velencei-tó partján végezhettük el

Tekintsen be Ön is a kulisszák mögé, és tekintse meg legújabb munkánkat, melynek során ebbe a csodás három szintes családi házba építhettük be Cross Flat nyílászáróinkat.

A ház különlegessége, hogy szintjeiről csodás panoráma nyílik a Velencei-tóra, éppen ezért ügyfelünk elsődleges igénye volt a kilátás zavartalan élvezése! Természetesen minden egyedi igénynek igyekszünk eleget tenni, így a ház minden szintjén 6 méteres emelő-toló ajtók kerültek beépítésre, az óriási üvegfelületek alkalmazása végett.

 

jankoablak_velencei_tavi_beepetes_3.jpg

jankoablak_velencei_tavi_beepetes_9.jpg

 

Az otthon földszintjén az emelőtoló két szárát, a két erkélyajtó találkozásánál negatív sarokfordulással láttuk el! A Velencei-tóra való káprázatos kilátást pedig az üveg-üveg fordulás sem zavarja meg.

 

jankoablak_velencei_tavi_beepetes_6.jpg

jankoablak_velencei_tavi_beepetes_8.jpg

 

Cross Flat nyílászáróink kívül antracit matt Ral 7016 színnel kerültek ellátásra, míg a belső terekhez a nemesfa, lucfenyő borítás illeszkedik, melynek érdekessége, hogy pigment nélküli vastag lazúrral van kezelve.

 

jankoablak_velencei_tavi_beepetes_2.jpg

jankoablak_velencei_tavi_beepetes_1.jpg  jankoablak_velencei_tavi_beepetes_7.jpg

 

A beépítés egyedi vonásait a külső falsíkon történő diafragmás tartozékokon való beillesztés, illetve a belső oldalon RAL szalaggal történő behelyezés biztosította. Továbbá minden test alatt purenit (kemény hab alapú, hőálló poliuletán) duó található, melynek alsó padló csatlakozó szerepe van, ezáltal a ház nyílászáróinak hőszigetelési értéke rendkívül magas. A purenit alsópadló csatlakozást ajánljuk minden földig érő szerkezethez!

 

jankoablak_velencei_tavi_beepetes_4.jpg

jankoablak_velencei_tavi_beepetes_5.jpg

jankoablak_velencei_tavi_beepetes_10.jpg

Nincs megjeleníthető bejegyzés