Új, alumínium termékkel bővült prémium nyílászáró termékpalettánk!

Fedezd fel az elegáns és minimál CFA termékünket!

2024-06-14 16:25

Új, alumínium termékkel bővült prémium nyílászáró termékpalettánk. A termék és kiegészítői szabadon alakíthatóak, variálhatóak. A karcsú látható szélességük és kifinomult formájuk pedig maximális fénybeáramlást biztosít, világos és hívogató tereket formálva. Így otthonod bel- és kültére harmonikusan kapcsolódhatnak egymáshoz, még nagyobb élményt nyújtva a mindennapokban.

A pontos csomópont tervezésnek köszönhetően az ablakok és az árnyékolástechnikai rendszerek közötti integráció során az esztétikai megfontolások is kiemelt szerepet kapnak. Az egyenletes megjelenés, az egységes színek és anyagok hozzájárulnak az épület összhangjához és esztétikai vonzerejéhez. Ez a koherencia és összhang fokozhatja az épület megjelenését és stílusát, és kellemesebb látványt biztosíthat mind kívülről, mind belülről.

Örömmel értesítjük, hogy a megszokott Jankó alu színkártyán található színek közül választhatja ki az Önnek leginkább tetsző árnyalatot, hogy nyílászárói tökéletesen illeszkedjenek otthonához.

  • Fehér: Tiszta és időtálló megjelenés.
  • Fekete: Modern és elegáns választás.
  • Szürke árnyalatok: Kortárs és kifinomult stílus, antrazit szürke.
  • Fémes színek: Elegáns és ipari megjelenés.

Teremtsd meg otthonod tökéletes életterét a Jankó Ablakkal! További információért ugorj a termékhez!