RUSZTIKUS

ÓDON KÜLSŐ, MODERN BELSŐ

A korhű villák és a rusztikus stílus kedvelői számára a Jankó rusztik termékcsaládja tökéletes megoldást nyújt. Célja, hogy a maximális komfortérzet érdekében ötvözze a hagyományos értékeket a modern építészeti elemekkel. Kecses, egyedi megjelenés jellemzi, ami mellett keskeny tok, nagy üvegarány és díszes tokosztó vagy slagléc gyártása is megoldott. Míg kívülről a tradicionális értéket képviseli, belülről a kor kívánalmainak megfelelő technikai megoldásokat nyújtja: hő- és hangszigetelt üvegezés, vízvezetők, EPD tömítés a nem kívánt légmozgás ellen, 30 mm-es zárfogadók a biztonság érdekében, Plug Tec sarokkötés a magas terhelhetőség miatt, minőségi fa alapanyag-használat és robot technológiás felületkezelés a harmonikus megjelenésért.

RUSZTIK_68_1_200129.jpg

KORHŰ ABLAKOK

 

Gyönyörű és egyedi formavilággal rendelkező ablakaink kívülről a régi idők szépségét idézik, míg belülről hibátlanul biztosítja a modern életformának megfelelő komfortot. Elérhető két vagy három rétegű üvegezéssel, több méretben is: 68 , 80 és 92 mm.

Igény szerint az ablakokat akár a homlokzathoz is igazítjuk, illetve rejtett vagy látszó vasalatokkal, polirozott réz, matt vagy szálcsiszolt kiegészítőkkel is legyártjuk. Tökéletesítse ablakait árnyékolástechnikai rendszerrel is!  Akár egyedi keskeny álosztók és belső falsíkon található egyedi kifordulások is megvalósíthatók.

kgt_01_200129.jpg

KAPCSOLT GERÉBTOK

 

A kapcsolt gerébtokos szerkezet lényege, hogy a külső és belső oldali szárnyak kapcsolva vannak egy gerébtokra vasalatok segítségével. Ideális megoldás korhű házakhoz, hiszen garantáltan megfelel minden műemlékvédelmi szabályozásnak!

Műszaki paraméterek:

Ug= 1,1 W/m2K (Üveg hő átbocsájtási tényezője)
Uw=1,6 W/m2K (Szerkezet hő átbocsájtási tényezője)
Rw=32 dB (-1;5) (Hangszigetelés)
g= 63% (összenergia áteresztés)

KILINCSEK

Inspirálódjon TOP kilincs válogatásunkból! Kilincseink tökéletesen kiegészítik bármelyik FA-ALU nyílászárónkat. A professzionális fejlesztésű, letisztult megjelenésű ajtó- és kilincsvasalatok a folyamatos innovációnak köszönhetően méltó párjai termékeinknek. Teljes kilincs kínálatunk bármelyik bemutatótermünkben személyesen is megtekinthető.

Toulon F9
 
Toulon F9
Alapanyag: alumínium
Szín: ezüst
Comfort F9
 
Comfort F9
Alapanyag: alumínium
Szín: ezüst
Tokyo F4
 
Tokyo F4
Alapanyag: alumínium
Szín: bronz
Toulon F9714
 
Toulon F9714
Alapanyag: alumínium
Szín: fekete
Comfort F9714
 
Comfort F9714
Alapanyag: alumínium
Szín: fekete
Space 3016M
 
Space 3016M
Alapanyag: szálcsiszolt
Szín: fekete
Space 1251F
 
Space 1251F
Alapanyag: alumínium
Szín: ezüst
Austin F9
 
Austin F9
Alapanyag: alumínium
Szín: ezüst
Space 2062M
 
Space 2062M
Alapanyag: szálcsiszolt
Szín: ezüst

FEDEZZE FEL A JANKÓ ABLAK ÉS A WINKHAUS FÚZIÓJA ÁLTAL MEGALKOTOTT ÉRTÉKET!

A Jankó Ablak 2021 januárjától Winkhaus rejtett vasalatot épít be fa és fa-alu termékeibe. A nyílászárókba épülő Winkhaus egy egyedülálló prémium vasalati rendszer, melyben bukó-nyíló vasalatok, bejárati ajtó kampózárak és cilinderzárak kapnak helyet. A termékekben a technológia és az erő alkot tökéletes szövetséget, mely által az akár 130 kg súlyú nyílászáró szárnyak biztonságos felfüggesztése sem jelenthet akadályt. TopStar tehermentesítő húzórúd segítségével 150 kg-ra modulárisan építhető a vasalatrendszer, mely extrém széles és extrém magas ablakokhoz is kitűnő választás. A vasalatok különlegesen szép bevonata a nanotechnológiás felületkezelésnek köszönhető.