RUSZTIKUS

ÓDON KÜLSŐ, MODERN BELSŐ

A korhű villák és a rusztikus stílus kedvelői számára a Jankó rusztik termékcsaládja tökéletes megoldást nyújt. Célja, hogy a maximális komfortérzet érdekében ötvözze a hagyományos értékeket a modern építészeti elemekkel. Kecses, egyedi megjelenés jellemzi, ami mellett keskeny tok, nagy üvegarány és díszes tokosztó vagy slagléc gyártása is megoldott. Míg kívülről a tradicionális értéket képviseli, belülről a kor kívánalmainak megfelelő technikai megoldásokat nyújtja: hő- és hangszigetelt üvegezés, vízvezetők, EPD tömítés a nem kívánt légmozgás ellen, 30 mm-es zárfogadók a biztonság érdekében, Plug Tec sarokkötés a magas terhelhetőség miatt, minőségi fa alapanyag-használat és robot technológiás felületkezelés a harmonikus megjelenésért.

rusztik-68-mm.jpg

KORHŰ ABLAKOK

 

Gyönyörű és egyedi formavilággal rendelkező ablakaink kívülről a régi idők szépségét idézik, míg belülről hibátlanul biztosítja a modern életformának megfelelő komfortot. Elérhető két vagy három rétegű üvegezéssel, több méretben is: 68 , 80 és 92 mm.

Igény szerint az ablakokat akár a homlokzathoz is igazítjuk, illetve rejtett vagy látszó vasalatokkal, polirozott réz, matt vagy szálcsiszolt kiegészítőkkel is legyártjuk. Tökéletesítse ablakait árnyékolástechnikai rendszerrel is!  Akár egyedi keskeny álosztók és belső falsíkon található egyedi kifordulások is megvalósíthatók.

kgt-logo-nelkul.jpg

KAPCSOLT GERÉBTOK

 

A kapcsolt gerébtokos szerkezet lényege, hogy a külső és belső oldali szárnyak kapcsolva vannak egy gerébtokra vasalatok segítségével. Ideális megoldás korhű házakhoz, hiszen garantáltan megfelel minden műemlékvédelmi szabályozásnak!

Műszaki paraméterek:

Ug= 1,1 W/m2K (Üveg hő átbocsájtási tényezője)
Uw=1,6 W/m2K (Szerkezet hő átbocsájtási tényezője)
Rw=32 dB (-1;5) (Hangszigetelés)
g= 63% (összenergia áteresztés)