Választható kiegészítés

Ne kössön kompromisszumot! Egyedi elképzeléseinek megvalósítására számos kiegészítő funkciót kínálunk!

OPC Nemesfávalborított FTC_8134.JPG
Nemesfával borított belső

A nemesfa borításnak köszönhetően még szebbé és különlegesebbé teheti ablakát. Ha Ön is az exkluzív megoldások híve, válassza cseresznyefa, eukaliptusz, tölgy, éger, vörös-, vagy lucfenyő borítással nyílászáróit. Élvezze a különleges élményt, mintha egy exkluzív, esztétikus bútor lenne az ablakában.

öregbitett.JPG
Öregbített felület

Kérjen speciális öregbített felületet, hogy egyedi rusztikus hatást érjen el. Gyönyörködjön ódon hatást keltő ablakokban, miközben belülről a modern technológia kényelmét élvezi.

OPC austinFTC_8144.JPG
Austin kilincs

Süllyesztett kilincs, mely a szárnyon megszokotthoz képest egy egyedi marásban helyezkedik el. Mindössze 5 mm takaró elemű, karcsú és keskeny kilincs, mely egy igazán modern, designos termék, így garantáljuk, hogy ha opcióként Austin kilincset választ, nyílászáróival még különlegesebb hatást érhet el.

OPC zárható kilincs DSC_1857.JPG
Zárható kilincs

Válasszon zárható kilincset annak érdekében, hogy otthonát és családját még nagyobb biztonságban tudhassa. Utcafronti ablakokra és könnyen elérhető helyekre különösen ajánljuk.

OPC  Zsaluzia FTC_8210.JPG
Zsaluzia

Zsaluziáink biztosítják Önnek a különböző napszakokban történő optimális megvilágítást és hőterhelést. Szabályozza kedvére, hogy mikor mennyi fényt enged be otthonába!

OPC Dulex DSC_0736.JPG
Duplex

Zárja ki a kellemetlen környezeti hatásokat és élvezze otthona kellemes, nyugodt, békés hangulatát. Tegye egyedivé termékeit, ossza meg az üvegfelületeket kívül és belül ragasztott leheletvékony álosztóval, és máris egy különleges, az összképpel mégis harmonizáló megjelenést tud elérni. Díszítse kedvére nyílászáróit, és érjen el akár egyfajta mediterrán hatást ablakaival.

OPC Nyításérzékelő DSC_1572.JPG
Nyitásérzékelő

A nyitásérzékelő lehetővé teszi Önnek a nyílászárók állásának, nyitásának/csukásának ellenőrzését, így fokozott biztonság érhető el otthonában. Kérje kiegészítőnket, és ne aggódjon azon, hogy nyitva hagyta-e az ablakot!

rejtett 03_DSC_0735.JPG
Rejtett vasalat

A rejtett kialakítás nem csak elegáns és korszerű megjelenést biztosít, de nagymértékű funkcionalitással is párosul. Ha fontos Önnek, hogy semmi se törje meg az ablak elegáns vonalvezetését, válassza fa-alu ablakainkat rejtett vasalattal.

OPC üveg-üveg FTC_8232.JPG
Üveg-üveg fordulás

Ne álljon semmi a csodás kilátás útjába! Üveg-üveg fordulással kialakított nyílászáróinkkal akár a sarkokon is élvezheti otthona nyújtotta panorámát. Ne kössön kompromisszumot!

opc duoflat belső DSC_0920.JPG
Külső belső síkban záródó nemesfa tölggyel

A síkban záródó kialakítás modern megjelenést kölcsönöz a termékeknek. Válaszsza nemesfa tölgy borítással, hogy nyílászáróját is otthona stílusához igazítsa.