Alapfelszereltség

FA ALU termékcsaládunk alapfelszereltsége garantálja, hogy Ön megbízható minőségű, hosszú élettartamú és a mai kor igényeinek megfelelő professzionális nyílászáróval lesz gazdagabb.

feature-image.jpg
Három rétegű üveg

A háromrétegű üveg egyaránt garantálja a tartósságot és a külső zajok iránti védelmet, így nyugodtan hátra dőlhet és élvezheti otthona nyugalmát.

Alap ALUDSC_2000.JPG
Masszív alumínium borítás

A fa-alu ablakok alumínium külsejüknek köszönhetően az időjárási viszontagságok között is tartós védelmet biztosítanak otthonának. Lehet eső vagy szél, az alumínium külső garantálja a tartósságot.

cross DSC_0905.JPG
Cross külső oldali megjelenés

A ferde és szögletes formák találkozása, valamint a lépcsős design teszi igazán autentikussá az ablakokat. Az alumínium és a fa összehangolt megjelenése az innovatív otthonok nyílászáróprofiljává teszi a terméket.

flat_duo flatDSC_0906.JPG
Cross Flat és Cross Duo Flat külső oldali megjelenés

A síkban záródó kialakítás modern megjelenést kölcsönöz a termékeknek, az alumíniumborítás pedig tartóssá, és gondozásmentesé teszi az ablakokat. Élvezze Ön is a keskeny szárny profilnak köszönhető közel egyedivé varázsolt megjelenést.

ALAP srég DSC_1521.JPG
Cross és Cross Flat belső oldali megjelenés

Engedje, hogy elvarázsolja a magas fokú kombinálhatóság és a designos megjelenés. A természetes fa alapanyag használata és a modern srég kialakítás együttese varázsolja otthona páratlan kiegészítőjévé.

DSC_1002.JPG
Cross Duo Flat belső oldali megjelenés

Belső oldalon fordított lépcsős megjelenés és a felületek harmónikus egymásba illesztése jellemi a profilt. A tok szárnnyal történő egy vonalban elhelyezkedése esztétikus megjelenést nyújt nem csak a külső, de a belső oldalon is.