topimage-karacsony.jpg

Befagyasztottuk az árainkat, hogy Ön kedvező ajánlatokkal
kezdhesse az új esztendőt!

Jankó Ablak „Winter Sale”
akciócsomag

Kezdje a 2020-at a Jankó Ablak „Winter Sale” évindító kedvezménycsomagjával, melyet most további ajándékokkal egészítünk ki!

-   4% KEDVEZMÉNY minden nyílászáró árából!

-   4% KEDVEZMÉNY minden Schlotterer árnyékoló árából!

-   Felár nélkül választható a 7016 strukturált antracitszürke matt, vagy a sivatagi homok (Precious Sand) árnyalat

-   AJÁNDÉK Hoppe Toulon kilincsek nyílászáróihoz!

Az akció érvényes minden 2020. január 6-a és 2020. február 2-a között leadott, aláírt és visszaigazolt rendelésre, amennyiben a megadott időszakon belül befizetésre kerül az előleg összege.

Az új év, új lehetőségeket tartogat!
Váltsa valóra álmát és élvezze egész éven át a Jankó Ablak nyújtotta tökéletes harmóniát!

Janko_Ablak_winter_sale_grafika (2).png


SEGÍTÜNK BEINDÍTANI AZ ÉVET!

Kérjen ajánlatot!

Online ajánlatkérés: https://jankoablak.hu/ajanlatkeres

Telefonon: +36 73 510 177

E-mailen keresztül: info@jankokft.hu

Személyesen bemutatótermeink egyikében.

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉGET KÍNÁLUNK!

Rendeljen most!

Legyen 2020 a megújulás éve! Rendelje meg kedvezményes csomagját 2020. február 2-ig és öltöztesse új köntösbe otthonát a Jankó Kft. páratlan ablakaival!

NE HALOGASSA TOVÁBB, KEZDJE VELÜNK A MEGÚJULÁST

Érvényesítse a kedvezményt meglévő ajánlatán!

Érvényes ajánlata van, de még nem adta le rendelését? Keressen fel bennünket telefonon, személyesen vagy online, frissítse ajánlatkérését az akció időtartama alatt és mi automatikusan érvényesítjük a kedvezménycsomagot!

Janko_Ablak_winter_sale_schlotterer.jpg

SCHLOTTERER ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

HARMONIKUS PÁROS

A nyílászáró csak a megfelelő árnyékolóval alkot tökéletes harmóniát, ezért az ideális árnyékoló szerkezet kiválasztása legalább olyan fontos, mint maga az ablak. A külső árnyékolástechnikák nem csak esztétikusak, de energiahatékony megoldást nyújtanak otthona optimális hőháztartásának érdekében.

A zsaluzia- és redőny rendszerek nyáron passzív hűtési rendszerként működnek, télen pedig megemelik a nyílászárók szigetelőképességét és az értékes napfényt egész évben, vakításmentesen, a belső térbe vezetik.

Törekedjen páratlan harmóniára, válasszon prémium nyílászárója mellé tökéletes árnyékolót a Schlotterer jóvoltából!

Janko_Ablak_winter_sale_kilincs.jpg

HOPPE TOULON PRÉMIUM KILINCS*

otthona őre

Ha az esztétikum mellett egyedülálló védelmet keres, akkor a Hoppe SecuForte® technológiával ellátott kilincsei Önt is garantáltan le fogják nyűgözni. A kilincsbe épített reteszelő mechanika alapvető biztonságot nyújt, valamint meggátolja, hogy az illetéktelenek kívülről elmozdíthassák, vagy felfeszíthessék az ablakszerelvényt.

Mivel a kilincs zárt helyzetből nyitott helyzetbe hozásához 180 fokos elfordítás szükséges, a blokkoló mechanizmus racsnizó hangot hallat – a hallható beépített biztonság bizonyítékaként.

2020-ban se feledkezzen meg családja és otthona biztonságáról! A Hoppe Toulon ablakkilincsekkel biztosra mehet, hiszen egész évben testőrként fogják védelmezni otthonát.

* Készpénzre nem váltható, más típusra nem cserélhető. A kilincsek kizárólag ablakra, illetve emelő-tolóajtókra helyezhetőek, ajtókra nem.

Janko_Ablak_winter_sale_szinek.jpg

INGYENES SZÍNÁRNYALAT

RAGYOGÓ SZÍNEK

A Jankó nyílászárókat a kiváló hang- és hőszigetelési teljesítmény, valamint a magas minőség mellett az elegáns színek teszik ellenállhatatlanná. Januári kedvezménycsomagunkban most kétféle, felár nélküli színárnyalattal igényelheti bármelyik Jankó ablakprofilt. Az elegáns, sötétebb színek kedvelőinek ajánljuk a 7016 strukturált antracitszürke matt hatású árnyalatot, a visszafogottabb stílus híveinek pedig a finomabb, sivatagi homok színünket!

Vigyen új színt életébe! Bármelyik szín mellett is dönt, garantáljuk, hogy mindkettő árnyalattal páratlan végeredményt kap.

Általános információk
 • Az akció időtartama 2020. január 06. – 2020. február 02.
 • Az akció csak és kizárólag az ezen időszakon belül leadott érvényes megrendelésekre érvényesíthető.
 • Az akció időtartamától eltérő időben történt megrendelésre az akció nem érvényesíthető, az ezen időszak után beérkezett megrendelésekre az akció nem vonatkozik.
 • Érvényes megrendelésnek számít:
 • legkésőbb 2020 február 02-ig leadott, aláírt és visszaigazolt megrendelés, továbbá az előleg is befizetésre került
 • A kedvezmény más akciókkal nem összevonható. A kedvezmény egyszeri alkalommal vehető igénybe és készpénzre nem váltható.
 • Az akció elemei készpénzre át nem válthatók és át nem ruházhatók.
 • A Hoppe Toulon kilincsek kizárólag ablakra, illetve emelő-tolóajtókra helyezhetőek, ajtókra nem.
 • A hirdetésekben a nyeremények képei illusztrációk. Az akció kommunikációs anyagaiban esetlegesen előforduló nyomtatási/elírási hibákért sem a Jankó Kft., sem alvállalkozóik nem vállalnak felelősséget.
 • A Jankó Kft. kizárja a felelősségét a Weboldal rajtuk kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a Weboldal nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesznek minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárják, illetve megszüntessék.
 • A Jankó Kft. kizárja felelősségét minden, a Weboldalt, online felületeket, illetve az azt működtető szervert ért külső támadások esetére. Tehát amennyiben a Weboldalt, illetve a szervert ért támadás folytán a Felhasználók téves rendszerüzeneteket kapnak, úgy ezen esetekre a Jankó Kft. semminemű felelősséget nem vállal.
 • A Jankó Kft. semmilyen felelősséget nem vállal, illetve mindennemű kártérítési igényt kizár az ajánlat beküldésével kapcsolatban esetlegesen felmerülő technikai hibákért (hardware- vagy software-hibák, lassú számítógép vagy internetkapcsolat/elérhetőség, internet szolgáltatók hibája, szerver-, vagy szolgáltatói hiba, az internetes oldal bármely okból történő részbeni vagy teljes elérhetetlensége, hálózati túlterheltség, engedély nélküli emberi vagy nem emberi beavatkozás a tevékenységbe, így különösen, de nem kizárólagosan jogosulatlan hamisítás, számítógép-kalózkodás, lopás, vírus) továbbá kizár minden kártalanítási, kártérítési igényt az akció során, az ajánlatkérés esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, az akció során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.
 • A Jankó Kft. fenntartja magának a jogot az akció részleteinek és a részvételi feltételek megváltoztatására, amennyiben szükségesnek ítéli meg. A módosításokról a Weboldalon nyújt értesítést.