topimage-karacsony.jpg

Jankó Ablak Karácsonyi Álom akciócsomag

Ünnepeljen a Jankó Ablak Karácsonyi Álom kedvezménycsomagjával, melyet további ajándékokkal egészítünk ki!

·         5% kedvezmény minden Jankó Ablak nyílászáróból

·         5% kedvezmény minden Schlotterer árnyékolástechnikából

·         ajándék Hoppe Toulon prémium kilincs

·         ajándék nyitásérzékelő, hogy mindenki teljes biztonságban érezhesse magát otthonában

Az akció érvényes minden 2017. november 20-a és 2018. január 15-e között leadott, aláírt és visszaigazolt rendelésre, amennyiben a megadott időszakon belül befizetésre kerül az előleg összege.

Karácsonykor mindenki a tökéletességre törekszik!
Váltsa valóra álmát, hogy ünnepelni tudjon egész éven át! 


ILYEN A JÓ AJÁNDÉK!

Kérjen ajánlatot!

Online ajánlatkérés: https://jankoablak.hu/ajanlatkeres

Telefonon: +36 73 510 177

E-mailen keresztül: info@jankokft.hu

Személyesen bemutatótermeink egyikében.

AZ EGÉSZ CSALÁDNAK AJÁNDÉK!

Rendeljen most!

Szánjon elég időt a szeretteire és saját magára is! Lepje meg egész családját a Jankó Ablak páratlan ablakaival és rendelje meg a kedvezményes csomagját 2018. január 15-ig!

MINDENKINEK JÁR AZ AJÁNDÉK!

Érvényesítse a kedvezményt meglévő ajánlatán!

Érvényes ajánlata van, de még nem rendelte meg? Keressen fel bennünket telefonon, személyesen vagy online, frissítse ajánlatkérését az akció időtartama alatt és mi automatikusan érvényesítjük a kedvezménycsomagot!

karacsony-tartalom-1.jpg

SCHLOTTERER ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

IDEÁLIS PÁROS

Fontos tudni, hogy a nyílászáró az árnyékolótól nem választható el, együtt kezelendő az egész projekt. A külső árnyékolástechnika a leghatásosabb és legenergiatakarékosabb módja az épület túlmelegedésének magakadályozására.

A zsaluziák és társaik nyáron passzív hűtési rendszerként működnek, télen pedig megemelik a nyílászárók szigetelőképességét és az értékes napfényt egész évben, vakításmentesen, a belső térbe vezetik.

Otthona prémium ablakcsaládjához válasszon prémium árnyékolóink közül!

karacsony-tartalom-2.jpg

HOPPE TOULON PRÉMIUM KILINCS*

JÁR ÖNNEK!

Nemcsak külsőre nyújt szemet gyönyörködtető látványt, de funkcióját tekintve kiemelkedik a kilincsek piacán. A Secustik® kilincsbe épített reteszelő mechanika alapvető biztonságot nyújt és megnehezíti, hogy illetéktelenek kívülről elmozdíthassák az ablakszerelvényt. Ezt egyfajta mechanikai diódaként működő csatoló elem biztosítja, ami lehetővé teszi az ablakkilincs belülről történő normál használatát, de blokkolja a kilincs mozgását, amint valaki kívülről próbálkozik a vasalat elfordításával.

Mivel a kilincs zárt helyzetből nyitott helyzetbe hozásához 180 fokos elfordítás szükséges, a blokkoló mechanizmus racsnizó hangot hallat – a hallható beépített biztonság bizonyítékaként.

Érezze magát biztonságban és élvezze önfeledten az ünnepeket a Hoppe Toulon ablakkilincseknek köszönhetően.

* Készpénzre nem váltható, más típusra nem cserélhető. A kilincsek kizárólag ablakra, illetve emelő-tolóajtókra helyezhetőek, ajtókra nem.

karacsony-tartalom-3.jpg

NYITÁSÉRZÉKELŐ*

A BIZTONSÁGOS OTTHON GARANTÁLT

A nyitásérzékelő lehetővé teszik az ajtók és ablakok nyitásának és zárásának ellenőrzését. Az érzékelő két részét az ajtóra vagy ablakra szerelik fel, így a nyílászáró és a keret legkisebb elmozdulása esetén is risasztó jelzést ad a rendszer.

Tegye biztonságossá otthonát, és védje családját az illetéktelen behatolókkal szemben!

* Készpénzre nem váltható, nyitásérzékelők önálló működésre nem alkalmasak, riasztóközpont szükséges hozzájuk, melyet a Jankó Kft. nem biztosít.

Általános információk
 • Az akció időtartama 2017. november 20. – 2018. január 15.
  • Az akció csak és kizárólag az ezen időszakon belül leadott érvényes megrendelésekre érvényesíthető.
  • Az akció időtartamától eltérő időben történt megrendelésre az akció nem érvényesíthető, az ezen időszak után beérkezett megrendelésekre az akció nem vonatkozik.
 • Érvényes megrendelésnek számít:
  • legkésőbb 2018. január 15.-ig leadott, aláírt és visszaigazolt megrendelés, továbbá az előleg is befizetésre került
 • A kedvezmény más akciókkal nem összevonható. A kedvezmény egyszeri alkalommal vehető igénybe és készpénzre nem váltható.
 • Az akció elemei készpénzre át nem válthatók és át nem ruházhatók.
 • A Hoppe Toulon kilincsek kizárólag ablakra, illetve emelő-tolóajtókra helyezhetőek, ajtókra nem.
 • A nyitásérzékelők önálló működésre nem alkalmasak, riasztóközpont szükséges hozzájuk, melyet a Jankó Kft. nem biztosít.
 • A hirdetésekben a nyeremények képei illusztrációk. Az akció kommunikációs anyagaiban esetlegesen előforduló nyomtatási/elírási hibákért sem a Jankó Kft., sem alvállalkozóik nem vállalnak felelősséget.
 • A Jankó Kft. kizárja a felelősségét a Weboldal rajtuk kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a Weboldal nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesznek minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárják, illetve megszüntessék.
 • A Jankó Kft. kizárja felelősségét minden, a Weboldalt, online felületeket, illetve az azt működtető szervert ért külső támadások esetére. Tehát amennyiben a Weboldalt, illetve a szervert ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak, úgy ezen esetekre a Jankó Kft. semminemű felelősséget nem vállal.
 • A Jankó Kft. semmilyen felelősséget nem vállal, illetve mindennemű kártérítési igényt kizár az ajánlat beküldésével kapcsolatban esetlegesen felmerülő technikai hibákért (hardware- vagy software-hibák, lassú számítógép vagy internetkapcsolat/elérhetőség, internet szolgáltatók hibája, szerver-, vagy szolgáltatói hiba, az internetes oldal bármely okból történő részbeni vagy teljes elérhetetlensége, hálózati túlterheltség, engedély nélküli emberi vagy nem emberi beavatkozás a tevékenységbe, így különösen, de nem kizárólagosan jogosulatlan hamisítás, számítógép-kalózkodás, lopás, vírus) továbbá kizár minden kártalanítási, kártérítési igényt az akció során, az ajánlatkérés esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, az akció során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.
 • A Jankó Kft. fenntartja magának a jogot az akció részleteinek és a részvételi feltételek megváltoztatására, amennyiben szükségesnek ítéli meg. A módosításokról a Weboldalon nyújt értesítést.