30 évesek lettünk

Ünnepeljen velünk!

Ünnepeljen velünk! Cégünk három évtizedes tapasztalattal a háta mögött stabil társként segédkezik otthona tökéletesítésében a legszebb és legpraktikusabb nyílászárókkal.

A Jankó Kft. 30. születésnapja alkalmából friss, modern arculatra váltunk. Ennek egyik sarkalatos pontját jelenti új weboldalunk, ami segít eligazodni a profi nyílászárók világában, és aminek köszönhetően mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő stílust prémium kivitelben. Böngésszen és inspirálódjon referenciáinkból, hogy álmai otthona a szemet gyönyörködtető látvány mellett szakszerű és praktikus megoldásokkal, hosszú távon szolgálhassa az Ön kényelmét.

A Jankó Kft. 1987-ben egyszemélyes vállalkozásként kezdte meg működését. Néhány év elteltével, a telephely megvásárlása és átalakítása után családi vállalkozássá alakult. Az idő múlásával és a tapasztalatok bővülésével Európa egyik legjobb minőséget produkáló nyílászárógyártójává váltunk.

Tevékenységi körünket kültéri minőségi fa nyílászáró - bejárati ajtó, ablak, emelő-tolóajtó - gyártására orientáltuk. A kezdetleges géppark folyamatos cseréjével és fejlesztésével cégünk a régió és Európa egyik legjobb hírű, legnagyobb termelékenységű és legmodernebb gépekkel felszerelt faipari vállalkozásává nőtte ki magát.

A kezdeti „egyszerű” technológia alkalmazásától ma már eljutottunk a legprofibb C.N.C vezérlésű gépek használatáig. A Weinig Csoport által gyártott számítógép vezérlésű célgépek, megmunkáló központok alkalmazásával állandó minőséget és termelékenységet garantálunk.

Minden megrendelésünkben tetten érhető a legmodernebb technika, és technológia. Az alapanyag szállítástól, az ablak gyártástól a legváltozatosabb üvegezésen át, a kiszállításig mindent műveletet magunk végzünk a legjobb szaktudással, gépparkkal, technológiával.

Bízzon harminc év tapasztalatában és válasszon Jankó nyílászárókat otthonába!

Nincs megjeleníthető bejegyzés