Cross duo flat: Innováció és design egy termékben

Ha a ház ékpontját keresi, a Cross duo flat megoldásaiban minden számítását megtalálja!

Ámulatbaejtő design, keskeny szelvényméretek, és egyedi megoldások jellemzik a közel egyedülálló falc váltással rendelkezdő Cross duo flat családot, ahol egyik oldalon bukónyíló szárny található, míg a másik oldalon fix mező. Merész álomnak tűnhet, hogy a fix mező kívülről is üvegezhető kivitelű, de a Cross duo flat esetében nincsenek kompromisszumok, nincs üvegléc keret, ami zavarja az összképet, és nincsenek oda nem illő elemek. Mindezek mellett rendkívül praktikus is, hiszen ha netán üvegcsere válik szükségessé, meg lehet oldani külső oldalról, megspórolva ezzel rengeteg energiát és stresszt a lakók számára.

A fix mező akár üveg sarok csatlakozással is tud tovább fordulni, így a kilátást nem zavarja semmiféle sarokforduló oszlop. Minden megoldás árnyékoló zsaluziával is könnyedén felszerelhető. A rendszer tökéletesen elő van készítve a zsaluzia fogadására is.

A Cross duo flat ablak típus praktikus használata mellett szemet gyönyörködtető megoldásokkal kápráztatja el használóját, hiszen a külső és belső oldalon is síkban záródó fa-alu rendszer elérhető nemes fa borítással is, ahol tölgy, eukaliptusz, cseresznye, luc fenyő vagy vörös fenyő alapanyagokból választhatunk ízlésünk szerint. Az egyedi megjelenésű ablak akár sarkos kerekítésekkel és belső könyöklővel is rendelhető.

Ha a ház ékpontját keresi, a Cross duo flat megoldásaiban minden számítását megtalálja!

janko-ablak-2.jpg

Nincs megjeleníthető bejegyzés