Családias harmónia nemesfa környezetben

Luxusotthon távol a főváros zajától

Az alábbi referencia házunk Budapest egyik kedvelt agglomerációjában található. A csendes, zöld környezet tökéletes helyszín egy biztonságos, családi fészek kialakításához, melyben nyílászáróink is új életre kelhetnek.

nemesfa-tolgy-ablakprofilok.jpg

cross-duo-flat.jpg

A kétszintes családi ház modern és klasszikus építészeti elképzelések ötvözetéből született. A természetes, semleges alaptónusokkal gyönyörű összképet alkotnak a külső oldalon antracit színű, kívül-belül síkban záródó, nemesfa tölgy borítású Cross Duo Flat ablakprofilok, valamint a természetes mintázatú, BIG 92 mm-es bejárati ajtó, mely egyedi igények szerint készült.

schlotterer-voro-putz-redonyok.jpg  big-92-mm-bejarat-ajto.jpg

A bejárat küszöbét átlépve a nemes tölgyfával borított ablakok üdvözlik a lakókat. A fa természetesen otthonos megjelenése minden helyiséget melegséggel és uralkodói eleganciával tölt meg. Ahogy a fotók is alátámasztják, joggal nevezzük kínálatunk nemesfa tagjait a nyílászárók koronázatlan királyainak.

cross-duo-flat-ablakprofil-nemesfa-tolgy.jpg

A választott nyílászáró profil

 

A kivételes hőszigetelési képességű lucfenyő mag, az egyedülállóan vastag, 4 mm-es svartnis megoldás, valamint a 6 oldali nemesfa borítás lélegzetelállítóan tökéletes végeredményt kínál, legyen szó ablakokról, ajtókról, emelő-toló berendezésekről, vagy akár hatalmas méretű Fix profilokról.

cross-duo-flat-ablakprofilok.jpg

cross-duo-flat-nemesfa-tolgy-nyilaszarok.jpg

A tekintélyes méretű ház üvegfelületeinek védelméről ezúttal a Schlotterer Voro Putz redőnyök gondoskodnak. Az árnyékolók kiválasztásakor a maximális védelem mellett az esztétika is fontos szempont volt, ezért a raffstore dobozt láthatatlan módon, a homlokzatba vakolva elrejtettük.

schlotterer-voro-putz-redony.jpg

Nincs megjeleníthető bejegyzés