Megállíthatatlanul növekszünk!

Bővítjük festő és összeszerelő üzemcsarnokunkat

A megemelkedett ügyféligényekre válaszolva, az állandó technológiai és termék innováció mellett folyamatosan bővítjük vállalkozásunk kapacitását.

 

1-uzemcsarnok-janko-ablak.jpg

 

Ehhez kapcsolódóan 3 év alatt közel 6.000 m2 alapterületű csarnokot építettünk fel, a munkálatok közül több még jelenleg is zajlik. A festő csarnokunk bővítését közel egy hónapja kezdtük el, ennek eredménye szeptember elején lesz kézzelfogható, amikor megindul a csarnok lábra állítása. A kéthajós acél pillérváz szerkezetű csarnoképület nettó alapterülete mintegy 1758 m2 lesz. 

 

2-uzemcsarnok-janko-ablak.jpg

3-uzemcsarnok-janko-ablak.jpg

 

A felületkezelésre a Jankó Ablaknál mindig is nagy hangsúlyt fektettünk, lehet az lazúr, RAL rendszer, vagy kézi bio olajozás. Szerencsére számos innovatív technológia áll rendelkezésünkre, hogy az elérhető legmagasabb minőségű nyílászárókat gyártsuk, ehhez azonban elengedhetetlen egy újabb, még nagyobb csarnok megépítése. Jelentős előnyt fog jelenteni a bővülés, hiszen az eddigi maximális üvegtesteink méreteit is újra tudjuk gondolni.

 

latvanyterv-uzemcsarnok-janko-ablak.jpg

A csarnok ünnepélyes átadója ősz végére várható, addig is tartsanak velünk, kövessék továbbra is figyelemmel munkálatainkat!

 

Nincs megjeleníthető bejegyzés