Megújult FA-ALU menüpontunk!

Ismerje meg termékcsaládunkat!

33 év után is rendíthetetlenül küldetésünknek tekintjük, hogy kizárólag minőségi nyílászáró termékeket kínáljunk ügyfeleinknek. Ehhez azonban elengedhetetlen a folyamatos megújulás igénye, melynek jegyében most weboldalunk FA-ALU menüpontját is átalakítottuk.

Az elmúlt évtizedek tapasztalati alapján kijelenthetjük, hogy ablakaink közül a FA-ALU termékcsalád hatalmas népszerűségnek örvend. A háromrétegű üvegezésű, alumínium borítású, prémium minőségű termékek a modern és a minimál családi házak ékkövei.

janko_Alu_0622_poszt_grafika.png

 

A FA-ALU aloldal újragondolásával kiemelt célunk, hogy a korábbinál még részletesebb tájékoztatást nyújtsunk érdeklődőinek. A menüpont egy komolyabb ráncfelvarráson esett át, valamint számos új tartalommal bővült. Szeretnénk áttekinthető módon végigvezetni vásárlóinkat az egész döntési folyamaton, hogy ezentúl bárki könnyedén kiválaszthassa, hogy milyen ablakot akar, milyen színben, milyen kilinccsel.

Megújult menüpontunk reményeink szerint felhasználóbarát módon kalauzolja el az érdeklődőket a FA-ALU ablakok világában. Fontos azonban kiemelni, hogy az oldalon bemutatott képek és minták csak ízelítőként szolgálnak, a teljes választékot személyesen, bemutatótermeinkben tudják megtekinteni. Ahol ezúton is minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Nincs megjeleníthető bejegyzés