JANKÓ WEBSITE 4.0

Megújult weboldalunk!

A Jankó Ablak családi vállalkozásként több, mint 3 évtizede áll azon ügyfelek rendelkezésére, akik otthonukba nem csak szép, de minőségi fa nyílászárókat keresnek. Az ügyféligények maximális kiszolgálása mellett a kezdetektől fogva fontos víziónk a folyamatos innováció, éppen ezért nem csak termékeink gyártása során tartjuk ujjunkat az iparág ütőerén. A különböző online platformokon is igyekszünk minőségi, informatív és friss tartalmakat kínálni látogatóink számára. Örömmel jelentjük be, hogy mintegy 10 éve üzemelő weboldalunkat ismét megújítottuk!  

uj-weboldal-janko-ablak-2020.jpg

Tekintsük át a legfontosabb újításokat:

Felfrissítettük a weboldal általános arculatát. Mindezt egy letisztult, kifinomult és elegáns designnal értük el, ahol a szemet gyönyörködtető fotók mellett a szöveges tartalmakra is nagy hangsúlyt fektettünk.

A menüpontokat is átstrukturáltuk. Alapvetően három fontos menüpont kapott vadonatúj megjelenést: FA-ALU, NEMESFA és SCHLOTTERER menüpontok.

  • A FA-ALU menüpontban még részletesebb tartalmakkal várjuk az érdeklődőket, valamint minden metszet kép módosult az oldalon a képek mintájára, ezzel is egységesítve az arculatot.
  • Eddig a háttérben megbúvó NEMESFA termékcsaládunkat is a rivaldafény középpontjába állítjuk, hogy végre a neki megjáró pompában ragyoghasson. A menüpont kapcsán rengeteg friss információt közlünk a termékről, a csodálatos fotókról nem is beszélve.
  • SCHLOTTERER menüpontunkat is csordultig töltöttük hasznos információval, mivel tudjuk, hogy prémium ablakokhoz csak a legkiválóbb árnyékoló megoldás illik!

Egy modernebb, dinamikusabb és áttekinthetőbb, ugyanakkor a korábbinál még több információt és inspirációt tartalmazó oldalt hoztunk létre. Bízunk benne, hogy az újítások az Ön tetszését is elnyerik!

Nincs megjeleníthető bejegyzés