Tovább bővülünk, átalakulás budapesti bemutatótermeinkben!

Új értékesítési kollégát köszöntünk San Marco utcai bemutatótermünkben, mindemellett pedig búcsúzunk Üllői úti bemutatótermünktől

Köszönjük, hogy ilyen sokan fordulnak hozzánk és választják a Jankó Ablakot álmaik otthona megteremtéséhez. A megnövekedett keresletre reagálva átcsoportosítjuk erőforrásainkat San Marco utcai bemutatótermünkbe, ahol a jövőben már nemcsak két, hanem 3 kolléga is várja Önöket sok szeretettel. Megsúgjuk továbbá, hogy keressük negyedik értékesítő kollégánkat is annak érdekében, hogy még hatékonyabban tudjuk Önöket kiszolgálni!

 

5.JPG

Ennek következtében Üllői úti bemutatótermünk bezárásra kerül, hiszen az egyre növekvő, és egyre nagyobb üvegfelületekkel rendelkező nyílászárók tárolására már nem alkalmas bemutatótermünk raktára, továbbá a fő szállítási területeinket – a 2. 3. és 12. kerületekbe – hatékonyabban tudjuk kiszolgálni Budáról.

Érdemes ellátogatni budai bemutatótermünkbe, hiszen kevesebb várakozási idő, gyorsabb ajánlatadás és még rugalmasabb, megnövekedett nyitvatartási idővel várjuk Önöket, hétköznap 8:00 és 17:00 között, szombatonként pedig 8:00 és 12:00 között a San Marco utca 6-8. szám alatt. Tekintse meg élőben is termékeinket, hiszen az egzotikus fafajtákon túl – cseresznyefa, eukaliptusz, lucfenyő, vörösfenyő, tölgy – különleges, hazai erdőgazdálkodásból származó égerfával borított termékeink is megtekinthetőek, megrendelhetőek.

2.JPG

 

Nincs megjeleníthető bejegyzés