Arany kereskedői fokozatot kaptunk a Schlotterertől

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon első számú viszonteladói partnerei lehetünk a cégnek!

Mindig ügyfeleink voltak az elsők, így legfontosabb feladatunknak azt tekintjük, hogy kiemelkedő minőségű, exkluzív nyílászárókat, árnyékolástechnikát nyújtsunk a számukra. Ehhez pedig olyan gyártókra és együttműködő partnerekre van szükség, mint a Schlotterer, mely tökéletesen kivitelezett termékeivel, redőnyeivel és zsaluziáival régóta az élmezőnybe tartozik.

schloti_arany.jpg

Büszkék vagyunk arra, hogy kiemelkedő viszonteladói munkánk elismeréseként cégünk egyik tulajdonosa, Jankó Péter a napokban átvehette a Schlotterer Arany fokozatú elismerő oklevelét. A jó híreknek itt még nincsen vége, hiszen az osztrák árnyékolástechnikai cég világviszonylatban összesített top 25-ös vásárlói listájába is bekerültünk.

 

49899554_323474358295483_8687079300467261440_n (1).jpg

A Jankó Ablak nem csak nyílászárókat, hanem komplett megoldásokat nyújt vásárlói számára, hiszen az ablakok, ajtók mellett árnyékolástechnikai termékek is megtalálhatóak kínálatunkban. Mi már a tervezés pillanatában együtt gondolkozunk ügyfeleinkkel, hogy az egyedi igényeknek semmi ne szabhasson határt. Álmokat valósítunk meg az otthonokban!

 

Keressenek minket bátran: személyesen, telefonon, vagy e-mail-ben és ígérjük, a legjobb minőséget és szolgáltatást biztosítjuk az Önök számára!

Nincs megjeleníthető bejegyzés