Egy újabb mérföldkövet hagytunk magunk mögött!

Kövesse a Jankó Ablakot a népszerű social media csatornákon!

Az elmúlt időszakban dinamikusan növekedett Facebook oldalunk népszerűsége, így mára a kedvelések száma meghaladta a 4000 főt. Rendkívül megtisztelő számunkra, hogy ilyen sokan követik tevékenységünket és érdeklődnek cégünk iránt. Lessen be Ön is a Jankó Ablak mindennapjaiba, és fedezze fel az exkluzív nyílászárók világát.

Janko_ablak_4000_3D_preview_1_RGB.png

 

Az Instagram csatornánkon a legegyszerűbb módon, képek formájában szerezhet tanúbizonyságot a Jankó Ablak által képviselt professzionális kivitelezésről és szemet gyönyörködtető megjelenésről. Kövesse instagram oldalunkat, hogy ne maradjon le egyedi igényre szabott, magas minőséget képviselő, innovatív megoldásainkról!

insta.jpg

 

A Jankó Ablak a Pinterest közösségi képmegosztó oldalnak is aktív felhasználója. Ha inspirációra van szükséges itt biztosan talál olyan fotókat, amelyek beindítjátok a képzelőerejét, hogy egy igazán egyedülálló végeredmény születhessen. Pinelje Ön is Janko Window fotóit és tábláit! 

pinterest.jpg

 

Júniusban elindítottuk YouTube csatornánkat is, ahol videókon keresztül tekinthetik meg legújabb munkáink eredményeit. Érdemes követni minket, hiszen az inspiráló videókon túl betekintést nyerhetnek az egyes munkafolyamatokba, és végig követhetik egy ablak életútját a kivitelezéstől egészen a beépítésig. Tekintse meg videóinkat itt!

youtube.jpg

Nincs megjeleníthető bejegyzés